fredag den 30. december 2011

Mormors julepynt

Jeg lovede igår, at jeg ville vise mere kniplet julepynt frem. Det er som sagt min mormors kreationer. Jeg er vildt fascineret af de fine detaljer og de mange kombinationsmuligheder. Her har jeg fanget noget af hendes pynt med kameraet - det var ikke let at få pynten i fokus og som I kan se er det ikke lykkes alle steder, men I får billederne alligevel.


De to hjerter nederst er samme mønster - de venstre er helt rødt med stærkt overbelyst med kameraet.


Mormor er til rødt julepynt - men hold da op, hvor kan det laves i mange fine varianter. Øverst til venstre har kameraet igen snydt mig. Jeg kunne simpelthen ikke få den i fokus med mit lille kamera. Øv. Men den er samme mønster som guldvarianten fra vores eget juletræ. Her har hun blot tilføjet guldperler i mønsteret, så der er endnu mere spil i den. Begge er super fine. Og klokken nederst er så lille og fin. Slet ikke til at stå for.

3 kommentarer:

 1. Hvor er hun dygtig, hende din mormor.
  Rigtig godt nytår til dig.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 2. Jeg er så heldig hvert år at få et kniplet juleophæng som dem du viser.
  Jeg har en ældre veninde, der er så dygtig til at lave dem, og jeg tror næsten de er mage til dine.
  Jeg nyder at hænge dem op hvert år ..

  SvarSlet
 3. @Heidi: Jeg er også bare så glad for det. Billederne er af mormors eget juletræ og jeg glæder mig til jeg får mit eget juletræ og kan hænge dem op.

  @Pia: Hvor er du heldig! Min mormor kan ikke overskue at lave dem til os allesammen hvert år længere, så hun laver nogle stykker til sig selv og enkelte heldige familiemedlemmer.

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...