Bag om bloggen

Hovedskribenten på bloggen hedder Anne-Mette, der næsten dagligt slapper af med lidt kreativt pusleri - om det er med at flette stjerner, klippe-klistre eller brodere kommer lidt an på humøret. Der sker som regel lidt hver dag. Og det er det, jeg blogger om. Jeg elsker juletid, og min blog bærer derfor meget præg af netop den højtid. Det er også de indlæg, der er mest søgte.

Femthe startede som et co-operativ mellem to naboer - eller næsten naboer. Nu har jeg (Anne-Mette) i al stilfærdighed overtaget bloggen med en lejlighedsvis gæsteblogger (min nabo). Navnet Femthe opstod for sjov, da vi bor henholdsvis på 2. og 3. sal - summen heraf 5.

Håber du har lyst til at læse med og lægge en kommentar. Det er så hyggeligt. Skulle jeg anvende billeder på bloggen, som er beskyttet af ophavsret uden, bedes I kontakte mig, så de straks kan blive fjernet. Ønsker du at bruge mine billeder, bedes du spørge om lov først:-)

Sponsorer og virksomheder er velkomne til at kontakte mig med henblik på et samarbejde. Jeg forbeholder mig dog enhver retten til at vælge, hvilke firmaer der passer ind i bloggens univers. Jeg glæder mig til at høre fra jer.

De bedste bloghilsner

Anne-Mette

Kontakt: femthe@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...