onsdag den 3. december 2014

3. dec - Juletræet med sin pynt #1

"Juletræet med sin pynt... " - venter på, vi får begyndt. Julestemningen er så småt ved at sprede sig i vores stue. I weekenden fandt både min mor og jeg vores filigran-inspirerede juletræer og stillede dem op. Mit eget troner i stuen og bliver langsomt pyntet i de kommende dage, mens jeg dels finder dette års produktion af julepynt frem, og genfinder yndlingsjulepynten i julekassen. Jeg glæder mig allerede til gensynet.

Jeg startede i god tid med at folde origamistjerner på bestilling til min mor. Dem fik hun i lørdags i en samlet flok. Nogle med pink ophæng - andre med kobberfarvet. Begge er ret skønne.

Første gang, jeg foldede denne slags stjerner var for 2 år siden. Jeg er stadig ret vild med dem. Du kan finde min vejledning til at folde dem her.


Her er hele flokken af stjerner pakket i en solid æske, så de kom frem i hel stand.


Jeg fangede dette billede af min mors træ fyldt med hvide origamistjerner. Det er nok ikke alle, der får lov at hænge. Jeg ved nemlig, at der er lovet stjerner væk til venner og bekendte, så derfor var der også cellofanposer med i æsken.

2 kommentarer:

 1. Jeg var lige inde for at se på vejledningen for "dem ville jeg da gerne prøve at lave." Men hold nu magle! Jeg ville ønske, at jeg havde tålmodigheden... de er supersmukke, men jeg ved, at jeg ville miste pusten undervejs. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold ud - hold ud. Jeg er sikker på, at det lykkes for dig :-) Ellers må vi lave en lille date, så jeg kan vise dig hvordan.
   Sender dig lige en direkte besked.

   Slet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...