torsdag den 4. december 2014

4. dec - Juletræet med sin pynt #2

Denne gang har jeg forsøgt mig ud i et genbrugsprojekt. Jeg har skåret gavepapir til stjernestrimler og flettet disse to skønheder. Jeg er ret vild med det skarpe grafiske look.


Stjernerne har fået pink snor på - en fin kontrast til de sort-hvide farver på papiret.Kan du gætte, hvilken butik papiret et fra? Giv dit bud i kommentarfeltet :-)

8 kommentarer:

 1. Hvor er de bare flotte! Jeg elsker kontrasten mellem det pink og det brune/hvide i papiret.

  Jeg aner ikke, hvor papiret er fra, men det er en kreativ måde at få brugt gavepapir på. Det kunne være, at man i år skulle pakke sine julegaver forsigtigt ud, så papiret kan genbruges :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita :-) Vi fik rigtig mange gaver fra Illums Bolighus til vores bryllup i sommer, og en lille smule overlevede... Det er deres klassiske papir, som de altid pakker ind i. Og ofte uden tape :-) Jeg er også ret begejstret for udtrykket, så det kan klart anbefales at redde gavepapiret i ny og næ.

   Slet
 2. Hvor er det fint med lidt grafisk tryk, fremfor de sædvanlige julefarver :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig Anne. Kig med i morgen, hvor jeg viser mit juletræ frem, som det ser ud lige nu. Dog uden disse - de er nemlig allerede givet væk.

   Slet
 3. De stjerner er så fine... Vil du evt lave en DIY eller linke til en youtubevideo, så jeg også kan folde sådan fine nogen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette,
   Jeg har endnu ikke fundet en DIY på nettet til at lave den. Jeg har selv flettet den i flere år - opskriften fandt jeg i en biblioteksbog, der desværre forlængst er udgået fra forlaget. I en af de kommende dage vil jeg se om, jeg kan lægge en DIY på bloggen. Følg med :-)
   Mvh Anne-Mette

   Slet
 4. Ja, stjernerne er fine -- sløjfestjerner kalder Tina Dalbøge stjernerne, og hun har lavet en vejledning, som findes i hendes shop her: http://kreahobshop.dk/butik/jul-tina-dalboeges-udgivelser/sloejfestjerner-gavestjerner-pynteaesker
  Jeg flettede en del sidste år, som vakte stor glæde :-)
  Kh. Bella

  SvarSlet
 5. De er simpelthen fantastisk flotte! Jeg er simpelthen så imponeret over alle de stjerner, du har lavet ger i december... I love!

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...