onsdag den 21. december 2011

Magasin versus Femthe...

I dag var jeg i Magasin for at købe de sidste julegaver, og det lykkedes også at få lige det, jeg havde besluttet hjemmefra. Da det var julegaver, lod jeg de søde piger bag disken pakke ind også selvom jeg var ret sikker på, at jeg nok ville pakke dem om, når jeg kom hjem. Men måske kunne jeg om ikke andet få lidt sjove materialer at lege med.

Måske kan min gaveindpakning være til inspiration. Jeg synes i hvert tilfælde selv, at forskellen er markant.


Jeg kom hjem med to gaveposer - kan i grundet ganske godt lidt teksturen i papiret, så håber jeg finder noget spændende at bruge dem til - og en lille (helt kvadratisk gave) der til trods sin form alligevel havde mærkelige folder i papiret i samtlige hjørner.

Det synes jeg jo måtte kunne gøres bedre og her er mit bud. Tre blev til fire fordi den ene gavepose nu er delt op i to gaver.

Nu mangler jeg bare til- og frakortene... Se med i morgen, så skriver jeg et indlæg om de enkelte gaver, og hvad jeg ellers pakkede ind her til aften. Ih jeg hygger mig:-)

4 kommentarer:

 1. Klar forbedring. Rie Elise Larsen har ikke levet forgæves. :-)

  SvarSlet
 2. Og hey lilla tema, så de matcher juletræet, uh how I love it! :-)

  SvarSlet
 3. Synes klart din indpakning er flottest.

  SvarSlet
 4. @Frøken P: Jep Jep - det er jo en leg med fint papir og matchende gaver. Bare synd, at min mor havde glemt den aftale, så det ikke var alle gaverne, der matchede, hihi.

  @Danagonia: Jeg kan ikke rigtig leve med gaveposer og krøllede hjørner. Men kan heller ikke bebrejde de søde piger i Magasin - de skal godt nok pakke mange gaver ind i løbet af december.

  Hmm da jeg var yngre, mente jeg at et job som gaveindpakker måtte være en drøm:-)

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...