torsdag den 22. december 2011

Juleindpakning ala Femthe 2011

Som lovet i går, vil jeg fortælle lidt mere om gaveindpakningen og materialer. Håber det måske kan være til inspiration for nogen. For mig siger indpakningen meget om giveren - ikke dermed sagt at gaveposer fra Magasin er banlyst, men de kan bare ikke repræsentere mig som giver.


Her kommer pakkerne.


Lilla silkepapir, cellofan pakket løst omkring og strammet til med et pink bånd (SG) og et par bjælder (Tiger).


Guldpapir med print fra lageret (ukendt oprindelse), grønt metallic bånd (Rie Elise Larsen), lilla pailletbånd (Rie Elise Larsen). Båndet er fra det super hyggelige blogtræf hos Marolle i weekenden. Gaven adskiller sig fra det øvrige lilla tema, da den er til en veninde og ikke skal ligge under juletræet - så er det tilladt at lege lidt udenfor rammerne.


En lille fin pakke behøver ikke nødvendigvis de store detaljer og nogle gange er det sjovt at lege lidt med proportionerne og sætte et bredt bånd på. Her har jeg igen brugt papir fra lageret. Igen guldpapir og sat bånd på fra Rie Elise Larsen - købt på dette lagersalg.


Jeg leger lidt med formerne, så gaven ikke nødvendigvis ligner det, som egentligt gemmer sig indeni. Til det har jeg et mindre lager af bølgepap, æsker og silkepapir. Her har jeg lavet et rør til en pakke. Papiret er igen fra Rie Elise Larsen - lækre ting kan man aldrig få nok af. Jeg havde store overvejelser omkring bånd, men endte med et sølvbånd, der kan skabe lidt kontrast.

Sådan så stuegulvet ud midt i gaveindpakningen...


Her ligger et par andre pakker, der også fik en omgang samt et par der venter på "ompakning".


Magasinpapir i den lyserøde tøseversion med blondebånd (Netto).


Mit nyeste gavepapirkøb - kunne ikke stå for det i Føtex. Guldpapir med hvide prikker. Hertil velourbånd i dyb rødlilla og en lille kvist som pynt.

God fornøjelse:-)

3 kommentarer:

 1. Super fine pakker, og gode ideer. Jeg har aldrig tænkt på at indpakningen repræsenterer mig. Jeg tænker mere i at det skal passe til den jeg giver til. Forsøger for eksempel altid at gøre mændenes pakker lidt mere mandlige, og undgå lyserød og glimmer :-D

  SvarSlet
 2. Wauw, du gør godt nok noget ud af det.

  SvarSlet
 3. @Danagonia: Det kan du jo have ret i. Det tager jeg selvfølgelig også nogle gange hensyn til (læs ikke altid). Min kæreste måtte finde sig i lilla gaver i år. Jeg tror mest jeg gør mig overvejelser omkring, hvor meget modtageren lægger mærke til indpakningen. Hvis ikke det betyder noget for modtageren, bliver det ofte bare en simpel pakke - med flotte hjørner og et pænt bånd.

  @Malene: Jeg æælsker at pakke gaver ind, så jeg tror min kæreste bærer over med mig - også når det betyder, at han får lilla pakker...

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...