onsdag den 4. januar 2012

Restemåned...

Godt nytår! Og sikke en brat opvågning efter en uges hygge og afslapning. Jeg tror jeg melder mig i Aslis "nytårsaften bør være en torsdag"-klub. Det ville godt nok have været kærkomment med et par ekstra fridage. Men okay - nu må vi op i gear igen - også her på bloggen.

Helene skriver på sin blog i dag om at bruge rester. Og måske er det slet ikke så tosset en idé. Jeg har også være i gang med at bruge rester af gavebånd til at flette stjerner af. Jeg kan simpelthen ikke overskue at gemme på rullerne helt til næste jul, så nu er de første to ruller transformeret ind til stjerner. Nu vil jeg jo også gøre alvor af det og deltage i et julemarked næste år, så det er måske slet ikke så tosset at have stjerner på lager, så der er lidt at sælge af;-)


Januar er nu erklæret i genbrugs- og restetegnet, så jeg vil forsøge
 • ikke at købe nogle nye materialer
 • kun bruge fra mit velvoksne lager af papir, dimser og dutter
 • lave et genbrugsprojekt... og så måske kigge tilbage på et par tidligere genbrugsprojekter.
Så må jeg vende tilbage til nytårsforsætterne en anden dag. Og snart vender jeg tilbage med Craft it forward...

3 kommentarer:

 1. Hej.
  Jeg vil blot sige, jeg har lånt et af dine billeder, som der selvfølgeligt linker her til, med navn på din blog det fremgår derudover at det er dit håndværk.

  så du må endeligt sige til hvis det ikke er ok, så fjerner jeg det, du kan se det her:
  http://muabi.dk/?p=1507

  Mvh Elisabeth // muabi.dk

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt lide dit rationale i ikke at overskue at gemme gavebåndet, men sløjferne derimod kein Problem (ikke et ord om at de fylder meeeget mere :-) ) Tror by the way at jeg kunne lave et resteår med alle de dimser og dutter jeg gemmer på :-)

  SvarSlet
 3. @Elisabeth: Det er dejligt, du spørger. Du må meget gerne låne mit billede. Jeg kan se det er af min broderede pude. Jeg er også selv ret glad for dem begge:-)

  @Frøken P: Det tror jeg også min kæreste vil sige om mit lager, men tror desværre det ville blive en kedelig affære for mig. Min kreatid er også tiden, hvor jeg hygger mig og lader mig styre af lysten...

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...