søndag den 25. maj 2014

Byttehandel og travlhed


Jeg elsker blogland for sin evig kilde til inspiration og den (oftest) positive stemning, der hersker. For nyligt indgik jeg en byttehandel med Gudrun. Mit bidrag til handlen var et stempel a la dette stempel.  Og i bytte har jeg netop modtaget disse skønne juletræer. Nu glæder jeg mig til at finde mit juletræ frem fra gemmerne og pynte op.

I know - der er lidt tid til jul, men er de ikke fine?! Tusind tak Gudrun. Der skal overhovedet ikke ændres noget på sammensætningen af snor, perler eller noget. De er bare så skønne. Jeg håber også stemplet falder i din smag. Jeg kan jo se på din blog, at du har børn, så jeg har lagt et lidt ekstra i brevet :-)

Den seneste tid har budt på meget travlhed både i forhold til arbejdet og privaten. I morgen starter jeg på nyt job - i går var jeg på polterabend med hvad der til hører. Bryllupsplanlægningen er ikke noget, der har fyldt så meget på bloggen indtil nu, men jeg håber der kommer et par indlæg inden længe. Jeg har så meget, jeg gerne ville skrive om (og tage billeder af), men tiden er knap, så det bliver nok kun til nøje udvalgte snapshots i den kommende tid.

Min plan er at prioritere min personlige challenge for 2014  "Ugens gaveinspiration" krydret med bryllupsplanlægning... Det håber jeg, at I er med på og synes vil være interessant at læse med om. 

4 kommentarer:

 1. De er så søde, de små juletræer.
  Spænende med polterabend og bryllup, hvornår skal du giftes?

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skal giftes d. 16. august, så det nærmer sig hastigt. Og vi glæder os. Der er mange forberedelser, som jeg meget gerne vil dele på bloggen, men tiden løber fra mig. Polterabend var en helt fantastisk dag, hvor man er omgivet af skønne veninder, som bare vil en det bedste og som har gjort sig umage for at finde på et skønt program lige i min ånd :-) Det gør jeg gerne igen en anden gang.

   Slet
 2. Det glæder mig, at du blev glad for juletræerne. Jeg siger også tak til dig :) Og hold da op, nyt job og bryllupsplanlægning. Så må du da have både tanker og tid fyldt op! Tillykke med både det ene og det andet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, Gudrun. Som du kan se, så har bloggen måtte vige lidt for alt det andet i den seneste tid. Nu må jeg se, om jeg kan indhente lidt.

   Slet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...