fredag den 8. august 2014

Bryllupsplanlægning #2 - origamitraner

Først skal vi lige overstå det kedelige budskab:

Bloggen er henover sommeren blevet bombarderet med spamkommentarer. De fleste er heldigvis havnet direkte i spamfilteret, men øv. Nu har jeg valgt at slå kommentarmoderatoren til igen, og jeg håber, du som læser vil bære over med det i en periode. Jeg ved godt, at det er træls, når man skal skrive resultatet af et lille regnestykke for at bekræfte sin kommentar.

På forhånd tak.

Til gengæld vil jeg løfte sløret en lille smule for, hvad jeg går og pusler med af bryllupsoppyntning. Netop nu bugner spisebordet med origamitraner, og de skal forhåbentligt blive til noget i retning af dette.

origami crane wedding backdrop

Picture

Min drøm var oprindeligt at folde 1000 traner, men det tror jeg ikke kommer til at ske inden brylluppet. 1000 traner bringer i den japanske kultur lykke og er et smukt symbol. Mindre kan også gøre det. Jeg har foldet en del og måske når jeg op på 200 stk. inden brylluppet. Jeg har tænkt mig at hænge dem op i snore som på billederne og bruge dem til at skabe stemning i festlokalet. 

Jeg har også et par andre origamidetaljer i ærmet, men mere om det en anden dag.

10 kommentarer:

 1. Ihh hvor bliver det altså bare helt fantastisk smukt! Jeg elsker tranen! Glæder mig til du viser billeder fra den store dag!

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Ja det giver masser af stemning. Jeg glæder mig til at vise resultatet frem, når jeg har fået orden på billederne.

   Slet
 3. Det kommer til at se godt ud.

  Og ekstra tiltag for at beskytte dig imod SPAM har jeg intet imod så længe man kan læses hvad der står.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ilhja. Jeg håber, at spamkommentarerne aftager, og så vil jeg prøve at slå filteret fra igen.

   Slet
 4. Hvad med at bede om hjælp til at nå de 1000 traner, der sidder da helt sikkert nogen derude i blogland som er gode til at folde hvis man løfter i flok så sker der virkelig noget:)
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret - med hjælp fra blogland kunne jeg nok være nået op på 1000. Mindre kunne heldigvis også gøre det. Jeg nåede at folde ca. 200 og det var slet ikke alle, der kom op at hænge :-)

   Slet
 5. Det kommer til at blive så smukt. Vi havde selv hjerter på snor til at hænge i vinduerne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette. Det blev en smuk, stemningsfuld og meget personlig oppyntning. Jeg glæder mig til at få styr på billederne og vise et par frem her på bloggen.

   Slet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...