fredag den 8. februar 2013

Lækkerier fra Håndarbejdsmessen i Rødovre

Jeg fik listet mig afsted på messe i et par timer lørdag. Weekenden var ellers booket godt op i forvejen, men en veninde overtalte mig til at kigge forbi. Og sikke et slaraffenland af gode ting og sager. Der var mange garnforretninger repræsenteret - og det er jo ikke lige min boldgade, men sjovt at kigge på alligevel. Jeg fik købt lidt mere garn til mit hækleprojekt, så det var jo fint. Garnet er fra Tante Grøn i Odense, hvor jeg også hilste på Wenche, der gav en hånd med. Jeg er sikker på, at alle kom hjem med gode råd og spændende ideer til nye projekter.


Her var udvalget - der var desværre ikke mere af de lilla farver...

Derudover købte jeg rester af broderigarn - en af standene var udsalg af rester fra et nu lukket værksted. Ejeren stod selv i standen og kunne fortælle spændende historier. Jeg fik en god vifte af forskellige farver af Blomstergarn fra Håndarbejdes Fremme. Super lækkert at arbejde med.Det blev også til en rest grå læder, som jeg bare måtte have med hjem - jeg ved endnu ikke helt, hvad jeg skal bruge det til. Og bånd i forskellige farver kan man altid bruge - grå, grøn og rød.


I en perle-/smykkefremstillingsstand fandt jeg til min store glæde en rulle super tynd nylonsnor, som jeg drømte om at eje, da jeg lavede julepynt til sidste års julemarked. Nu er den i hus til dette års produktion af julepynt. Det vil være genialt at hænge pynten op med og give det lidt kant.


Og sidst men ikke mindst hang jeg længe i messens nærmest eneste papir-stand Kærup Hobby, hvor ejeren sad på standen og demonstrerede produkter og fremtryllede de fineste kort. Jeg glemte desværre helt at tage billeder af det. Jeg købte lidt dekorationsark med hjem.Alt i alt - dejlig messe, som jeg sikkert også vil besøge næste år. Jeg vil foretrække ikke at være der i rushhour (lige omkring frokost), men vente til lidt senere på dagen - og så måske sætte en hel dag af til at snuse rundt og samle inspiration. For hold da op, hvor var der mange spændende ting i standene, når man først kom indenfor. Og om ikke andet er det en spændende mulighed for at stifte bekendskab med nye genre og måske finde en ny hobby.

Stemningsbilleder

De (i blogland) meget omtalte årstidsbroderier - snapshot fra Fox&Janes lækre stand. Lørdag, hvor jeg var på besøg sad Asli og hæklede på ham her. Med på messen havde hun også et par skaldepander og ikke mindst et flot familiealbum med dem allesammen i.

Standen med "loppemarkedsstemning". Her kunne man finde mange gode kup i de mange æsker.

Knapper i lange baner.

Mere garn - i det hele taget var der utrolig mange garnstande på messen.

En lækker striktrøje på Tante Grøns stand. Jeg kan lige se en bestemt lille fyr i den.


1 kommentar:

  1. Det var mægtig hyggeligt at hilse på dig igen, Anne Mette :-)

    SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...