søndag den 5. december 2010

Juleklippedag i blogland!


Så er dagen kommet til den store juleklippedag hos Tine aka Kreaholic.Jeg glæder mig rigtig meget til en hyggelig dag i samvær med en flok dygtige, kreative piger. Det kan kun blive godt! Jeg synes, det er et super flot initiativ, som jeg gerne vil støtte.

Jeg har lavet en lille gave til Tine (det er derfor indlægget bliver publiceret lidt senere end sædvanligt), da jeg gerne vil vise den her til jer i julekalenderen.


En dørkrans - eller rettere hjerte. Ligesom adventskransen er den inspireret af naturtendensen og er lavet af grene fra skoven. Billedet viser to hjerter - et til mig og et til Tine.

Fremgangsmåde
Ligesom adventskransen er hjerterne konstrueret af klippede grene fra et fældet træ i skoven. Jeg har brugt en skabelon til at forme omkredsen af hjertet med. Min skabelon var et flamingohjerte, som senere blev beklædt med mos til en kirkegårdsdekoration. Den gjorde det ganske godt som skabelon for hjerterne også. Mit udgangspunkt hver gang var en gren, der delte sig som den, der er vist på billedet nedenfor. Den dannede spidsen i hjertet og gav en god stabilitet i den færdige "krans". Ellers er det bare fri leg med limpistolen og pinde på kryds og tværs.


Til slut pyntede jeg hjertet med to kviste eukalyptus og et glashjerte. Resten af ståltråden herfra brugte jeg til at lave et ophæng til kransen. Som afslutning satte jeg et stykke lædersnor på.

Jeg håber Tine bliver glad for den.

2 kommentarer:

 1. Hej, det var så hyggelig at møde dig og alle de andre søde blogpiger i dag :) Jeg har lagt ud nogle billeder på min blog og link til alle :)

  Ha en hyggelig aften og uge!

  knus
  Heiid

  SvarSlet
 2. Hej Anne-Mette
  Tusind tak for i går, hvor var det bare hyggeligt. Og jeg er ret vild med dør'kransen'. Den er rigtig flot lavet :-)

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...