tirsdag den 7. december 2010

Julekalendertraditioner...


Jeg elsker jul og traditioner! Jeg hygger mig utrolig meget med at forberede, udtænke de perfekte gaver, glæde mig til samvær med venner og familie. Derfor vil jeg endnu engang fortælle om en juletradition i min familie.

Min søster mor og jeg har i flere år haft et ret afslappet forhold til den traditionelle pakkekalender, så vi har hver haft en kurv, hvori man frit kunne lægge gaver i til hinanden med en dato for åbning. Det betyder, at man ikke skal købe et bestemt antal gaver, men bare det antal, der falder naturligt. Min kurv ser således ud i år - den 7. december, hvor jeg allerede har pakket 5 gaver op.


3 kommentarer:

 1. Nej en hyggelig tradition! Min søster og jeg holdt først op med at få adventsgaver for nogle år siden (og jeg er 27!), men til gengæld har vi i år overrasket forældrene med en helt hjemmegjort pakkekalender.
  Synes det er så hyggeligt at vide at de hver morgen pakker en gave som min søster eller jeg har lavet med dem i tankerne op.

  SvarSlet
 2. Det lyder som en meget god ide. Det der med t det ikke er helt fast hvornår man skal åbne gaverne. Jeg synes det er lidt kedeligt at jeg kun må åbne søndag og så er det begge gaverne den dag.
  Pakkerne ser da ret interessante ud :)

  SvarSlet
 3. Traditionen opstod et år, hvor min mor erklærede, at hun ikke havde overskud til at købe adventsgaver til os - og så fandt vi på dette koncept. Det virker for os og måske kan det inspirere andre:-)

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...