torsdag den 16. december 2010

En lille uformel pakkeleg - vil du være med?

Jeg har i dag fået en lille pakke fra Mysticia med bloggen Den kreative gartner. Jeg blev glad og overrasket over at finde en fin pakke i min postkasse! Jeg havde allerede glemt, at jeg havde tilmeldt mig den spontane pakkeleg hos Mysticia. Men så blev jeg bare endnu mere glad for den:-)

Og jeg blev ikke skuffet - desværre driller Picnik mig her til aften, så I får billederne næsten uredigeret, for nu skal jeg snart i seng... Her er, hvad jeg nåede at redigere i Picnik inden jeg gik kold på det: Den spændende kuvert med en fin lille nisse og et lille smugkig på lidt af indholdet nemlig nogle meget fine små hjerter. De har allerede i tankerne fået en plads på juletræet på arbejdet (da vi ikke har noget selv).


Julehjerterne er en rigtig god idé - jeg tror faktisk jeg har lavet dem engang for længe siden, men så bare gået i glemmebogen.


Et par flettede stjerner, der desværre er blevet trykket lidt under fragten, men efter en kærlig behandling er fået formen tilbage. Og en fantastisk fin hæklet fisk - man bliver altid mest imponeret over de stilarter som man ikke selv behersker og dette er ingen indtagelse. Den er bare så nuser - og så er den lilla! 
Oveni hatten havde Mysticia også lagt en stak flotte servietter, som jeg kan se på hendes blog, at hun selv bruger til fine dekopagebilleder - det er endnu en ny stilart, som jeg endnu har til gode at kaste mig ud i.

Kortet med den brændende jantelov er et statementi sig selv - og måske netop indbegrebet af blogland! Tak for gaven. Det var en dejlig overraskelse at komme hjem til efter en lang torsdag på arbejdet.

Nu er det vist tid til at give buddet videre til de næste tre, der vil lege med i denne lille pakkeleg! De første tre, der skriver en kommentar til dette indlæg får en pakke fra mig - hvis du er hurtig kommer den også inden jul. Den eneste betingelse er, at du viser gaven frem på din blog og giver teten videre til tre nye bloggere.

Håber der er nogen, der vil lege med:-)
Godnat herfra

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...