lørdag den 13. september 2014

Bryllup - blomster til kirken

Til brylluppet havde vi selv sørget for pynten til kirken. Resultatet blev ret godt og lidt anderledes end, hvad jeg har set tidligere.


Inspireret af LaRaLil vil jeg vise nogle af de ting, vi selv har lavet til brylluppet. Dels er det skønt at sætte sit personlige præg. Dels er det dejligt at prøve kræfter med nye discipliner som blomsterbinding, når mulighederne byder sig. Min mor er ret ferm til at binde blomster, så der var god hjælp at hente.


Jeg har taget et par billeder af de færdige blomster, da vi bandt dem. Måske der er nogen, der kan blive inspireret til deres bryllup.


Pynten til kirken er baseret på en stor cremefarvet Kenya-rose. Det var lidt skræmmende at korte stænglen fra 40 cm til 10 cm! Men den skal jo være kort for at stå godt i de små vaser for enden af hver kirkebænk. På den afkortede rose har vi bundet brudeslør helt tæt omkring rosen sammen med et par rosenblade. Rosenbladene er fra de afklippede stængler, og jeg synes de giver en fin afslutning på minibuketten.Jeg glæder mig til at vise jer flere elementer fra brylluppet.


2 kommentarer:

  1. Hvor er de flotte! Glæder mig til at se meget mere :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :-) Nu har jeg så småt styr på billederne, så jeg håber tiden bliver til at skrive mere i løbet af ugen.

      Slet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...