tirsdag den 8. januar 2013

Julegaveindpakning #2

For ikke at skrive et massivt indlæg om min julegaveindpakning 2012 forleden, kommer resten her.

Nature-style

Nr. 7: Papir fra Panduro Hobby, Bånd fra Netto, kortet er egen produktion fra 2010 

Indpakningen er i virkeligheden ret enkel. Jeg synes det passede sig til papiret. Papiret er iøvrigt ret lækkert i kvaliteten. Når man vælger at købe lidt dyrere gavepapir, gør man sig selv en tjeneste, for det er markant lettere at pakke gaven flot ind.

Nr. 7: Papir fra Ikea (jul 2012), bånd fra gemmerne - fløjlsbånd i bordeaux, pyntet med kogler fra Søstrene Greene, stjerne fra årets pakkepynt. Til- og frakortet er et par år gammelt og er lavet i selvhærdende ler.

Nr. 8: Papir fra Tiger, bånd fra gemmerne samt en guld elastik (tror nok den oprindeligt er fra H&M), til- og frakort anno 2012!

Origami-style

Nr. 9: Papir fra Ikea (jul 2012) foldet som et gavekort, stjerne i miniudgave af til- og frakortet 2012

TIP: Skal du folde dette gavekort af papir fra en rulle, start med papiret, så det buler op på midten. Det virker måske som om du folder papiret med vrangen udad, men dit slutresultat bliver flot, da "bladene" på blomsten vil krølle let nedad og ikke stritte op.

Den bløde


Nr. 10: Papir af ukendt oprindelse (mat guld), bånd fra Rie Elise Larsen, kort fra året kollektion

TIP: Denne gave har jeg pakket ind uden tape. Det kan være en god idé til børn eller ældre mennesker. Sløjfen er også bundet uden svære knuder. Man skal bare trække i sløjfen og så kan man næsten pakket gaven ud.

Den ekstra pimpede

Nr. 11: Papir fra Ikea (jul 2012), mavebælte af papir fra Rie Elise Larsen, bånd fra Netto, hæklet hjerte som pakkepynt, til- og frakort fra 2011.

Gaven er pakket lidt utraditionelt ind, da jeg satte mavebæltet på horisontalt og tilsvarende bandt båndet rundt horisontalt og så bundet sløjfen på toppen som man plejer.

De enkle

Nr. 12: Guldpapir (ukendt oprindelse), snor fra Panduro Hobby, pakkepynt af genbrugsmaterialer, kort fra julemarked 2012

Nr. 13: Æske fra Ikea, Mavebælte foldet af papir fra Føtex, fløjlsbånd fra Tiger, til- og framærke fra 2010.


Voilá - det var så årets julegaver. Smukke gaver, som blev åbnet med stor beundring. Jeg har haft det sjovt med at pakke dem ind, og heldigvis blev modtagerne også glade for indholdet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...