mandag den 14. januar 2013

Jeg har helt glemt at fortælle...

... at jeg har skrevet et gæsteindlæg på den amerikansk blog "The Gifted Blog" om danske gaveindpakningstraditioner. Jeg skrev indlægget tilbage i oktober/november, og det blev publiceret d. 10.december, så jeg var alt for optaget af julen til at få skrevet om det herinde.

Billede taget af Julia Runge 

Men det kan der jo heldigvis rådes bod på - for det ville være synd ikke at fortælle lidt mere om det, for det var en lærerig oplevelse. Jeg skrev først et udkast til artiklen, som jeg sendte til Clarissa (der har bloggen). Den gav anledning til en hel masse spørgsmål til ting, som vi bare tager for givet. I USA er åbenbart ikke almindeligt, at man kan få pakket sin vare ind som gave i stort set alle butikker - der er det en betalingsydelse. Jeg skrev tilbage til hende, at man såmænd har mulighed for at pakke ind i Silvan!

Samtidig skulle artiklen også gerne fortælle lidt om, hvordan vi traditionelt set pakker gaver ind og i hvilke anledninger. Og her var det jo oplagt at fortælle lidt om Dannebrogs betydning ved fødselsdag - og at ethvert supermarked med respekt for dem selv har dannebrogspapir. Billedet ovenfor er taget af Julia, der var så sød at hjælpe mig med at fremvise det fine musselmalede gavepapir, som et fint eksempel på et traditionelt dansk mønster, der også er smukt på gavepapir. Tusind tak for hjælpen, Julia - det er et super smukt billede, du har taget af en meget smuk gave.

Du kan læse hele artiklen her.

2 kommentarer:

  1. Ej, hvor spændende! Dét må da bestemt checkes ud! :-) Fedt at du kan lære de dersens amerikanere en ting ellerto, Anne-Mette! ;-)

    SvarSlet
  2. Superfin artikel, Anne-Mette. Sejt at du er gået internationalt ;-)

    SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...