onsdag den 2. januar 2013

2013 er kommet...

... og det er tid til at reflektere over året, der er gået. Den seneste tid har budt på store omvæltninger, og det har ikke helt kunnet undgå at påvirke bloggen. Jeg er måske nok gået i et lidt mere tænksomt mode, hvor min kreativitet er stærkt svingende. Det gjorde desværre også, at julekalenderen ikke nåede helt i mål. Øv, men jeg håber, at mine kære læsere hænger på alligevel.

Hvis jeg skal gøre status på de mål, jeg satte mig i 2012, er jeg nået halvvejs. Jeg er de ønskede kilo lettere og kraftigt provokeret af et par veninder, er jeg også begyndt at løbetræne fast 3 gange om ugen. Nu er målet at løbe Iforms Kvindeløb til maj.

Jeg satte mig også et mål i forhold til bloggen - at jeg ville skrive af lyst og ikke få dårlig samvittighed over den. Det lykkedes ikke helt - særligt her i december måned havde jeg sat en julekalender i gang, som jeg ikke formåede at holde kørende. På den kreative front havde jeg et mål om, at jeg gerne ville afsted med en stand på et julemarked. Det var et lille julemarked, men afsted kom jeg da. Og det var sjovt - og nu er jeg meget klogere på, hvordan jeg vil gøre det næste år.

En ting er dog som det plejer - her omkring årsskiftet skal jeg altid have mig en ny kalender, og i år har jeg selv været i gang. Jeg købte i starten af december en flot notesbog fra Rie Elise Larsen, som jeg har forvandlet til en kalender.


Jeg har skåret flapper for hver måned, så jeg hurtigt kan bladre op på den rigtige side. Notesbogen har kun 50 sider, så nogle uger er klemt lidt mere sammen. Størstedelen af ugerne er delt ud på et opslag som på billedet. Jeg har skrevet ugenumre og datoer med en grøn tusch. En af de næste dage tror jeg, at jeg skal have den dekoreret med lidt masking tape.


Den grønne farve går igen på omslaget.

4 kommentarer:

 1. Sikke en fin ide..... og et stort arbejde. Sådan en kalender kan man da kun holde af. Måske skulle du på forsiden skrive, at du kun må planlægge 80% af din VÅGNE tid, resten planlægger sig selv..... Godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inge, det er godt råd. Jeg er vist slem til at planlægge lidt for meget. Det kan være, at jeg skulle gøre det til et nytårsforsæt i år? Godt nytår til dig også:-)

   Slet
 2. Flot kalender og flot med de nåede mål du satte dig, og ja blogning skal helst være af lyst, derfor er det ok at trække stikket lidt ud ind i mellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette, tak:-) Jeg er også meget godt tilfreds med den. Tror jeg blev nødt til at skrive det på bloggen for at holde mig selv fast i den tankegang. Ellers kan jeg godt få følelsen af at "skylde" et indlæg. Godt nytår:-)

   Slet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...