tirsdag den 31. juli 2012

Nyt legetøj!

Måske afslørede mit sidste indlæg, hvad mit nye legetøj er... Det er et spejlreflekskamera. Helt præcis et Canon EOS 1100 D - efter flere anbefalinger, valgte jeg at købe det. Jeg har længe drømt om et godt kamera og med et klækkeligt tilskud fra min fødselsdag, besluttede jeg mig i fredags for en hurtig aktion efter arbejde.

Og sådan ser vidunderet ud.


Glæder mig helt vildt meget til at lege mere og lære mere om at bruge det. Både elefanter og herregaverne var selvfølgelig foreviget med mit nye vidunder. Måske kunne du se det?!

5 kommentarer:

 1. Tillykke med det - der er ikke noget så fedt, som et godt kamera. Du vil helt sikkert finde ud af at det er en rigtig god investering :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har længe kæmpet med mit lille kompaktkamera - synes ikke helt at billederne blev så flotte som jeg gerne ville have. Så fik jeg mulighed for at låne et spejlreflekskamera over en weekend, og så var jeg slet ikke i tvivl om at jeg måtte eje et selv:-) Jeg glæder mig til at lege og blive fortrolig med det.

   Slet
 2. TILLYKKE. Jeg tør godt love at du vil blive helt forelsket i din nye investering. Billederne bliver så meget bedre og der er mange flere muligheder. Jeg har fotograferet som en halvgal siden jeg fik mit spejlrefleks i efteråret men hagen ved det er at min ønskeliste med fototing jeg ønsker mig bare bliver længere og længere fordi der endnu er så meget jeg ikke kan...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Jeg kunne godt gå hen og blive som dig. Jeg har allerede oplevet en begrænsning med at tage billeder i mørke med den linse jeg har, så der er allerede et ønske til jule-ønskelisten:-) Nu glæder jeg mig til at tage en masse gode billeder af kreating.

   Slet
 3. Ej hvor er du heldig! Sikke et lækkert stykke legetøj! :)

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...