tirsdag den 23. august 2011

Femthe fylder 1 år!

I dag er det femthes fødselsdag, hurra hurra hurra
Den sikkert sig en gave får
Som den har ønsket sig i år
Med dejlig chokolade og kager til!

Hurraaa!

Det er en kærkommen lejlighed til at gøre status over året, der er gået. Det har jo været en spændende rejse for os.

Bloggen har haft sine ups and downs, men den er kommet for at blive, så jeg håber I vil følge med også i fremtiden selvom der nok også i fremtiden vil være perioder, hvor vi ikke er så aktive. Vi kender jo alle vilkårene for bloggen - livet kommer nogle gange i vejen for aktiv blogning...

Vi vil benytte lejligheden til at kigge tilbage på nogle af de mest populære indlæg i bloggens levetid. På førstepladsen kommer:

1. Den luftige julestjerne med DIY - jeg håber der er rigtig mange fine julestjerner rundt omkring i blogland. Jeg tror efterhånden, at jeg kan flette en på ca. 45 minutter, hvis jeg ikke ser tv samtidig.

2. En flettet taske - min første flettede taske, som jeg var meget stolt af. Der er godt nok også mange, der har kigget på den, så det er jo fedt. Jeg har samlet en del mere plastik efterhånden, men min erfaring fra sidst var, at det er sjovest at gå i gang, når man har til hele tasken i stedet for at flette lidt efter lidt. Så måske kommer der endnu en taske eller en lille kurv her til vinter:-)

3. Den klassiske julestjerne med DIY - den basale julestjerne er selvfølgelig forudsætningen for at kunne flette de kubeformede som er nr. 1 og 4 på listen, men det overrasker mig alligevel, at så mange har læst den, for jeg har flettet stjerner lige så længe, jeg kan huske. Men okay - det er nok ligesom, nogle har det med hækling - det har jeg endnu til gode at mestre:-)

4. Den kompakte julestjerne med DIY - endnu en del af sidste års julekalender, som var en kæmpe succes. Den er godt nok svær at følge op på, men efter et par tilretninger af DIY'en med hjælp fra Marolle, der modigt kastede sig ud i at flette. Som følge heraf, tror jeg at indlægget er det mest kommenterede på bloggen... Men det lykkedes til sidst - se bare her:-)

5. En flettet taske med led i lige den størrelse, du ønsker - bare et lille tip, jeg ville dele med jer efter selv at have flettet tasken. Og efter antallet af visninger, er der mange, der har fundet det interessant.

På baggrund af listen, kan vi vel konkludere, at femthe er mest kendt for flettede julestjerner i mange afskygninger mikset med en flettet taske. Hvad mon det nye år bringer? Jeg har i hvert tilfælde intentioner om at lave flere kort og mon ikke der også kommer mere grafisk design fra min follw-bloggers side. Hendes drinkskort er i øvrigt nr. 6 på listen, så den klarede desværre ikke cuttet, men flot er det.

Tak for den varme velkomst i blogland - vi glæder os til endnu mere i det næste, der kommer:-)

På genlæs:-)

3 kommentarer:

 1. Tillykke med det første år. Nyder at følge med.

  SvarSlet
 2. KÆMPE tillykke til jer begge og ikke mindst bloggen! :-D Altid en fornøjelse at læse med, så jeg er spændt på hvad det næste år kan byde på!
  Ha' en rigtig dejlig dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 3. @ Alice: Tak:-) Jeg følger også trofast med hos dig. Jeg har dog haft lidt problemer med at kommentere på det sidste...

  @ Jane: Tak for fødselsdagshilsnen. Tænkte, at jeg hellere måtte markere det på en eller anden måde. Det er jo sjovt at vise sine kreative produkter frem selvom det nogle gange er lidt svingende hvor meget tid, der er til den slags.

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...