søndag den 13. februar 2011

Happy Valentines Day!

Så er valentines day lige oppe over og den relativt nye tradition set med danske øjne, får stadig større betydning. Jeg er selv hoppet med på vognen for første gang i år, og har lavet et lille kort til min kæreste, med invitation til sushiaften på dagen og en tur i teatret på fredag. Selve dagen betyder ikke så meget for mig, da vi er gode til at forkæle hinanden i hverdagen. Derfor kan man jo stadig gøre lidt ekstra ud af den ene dag på året, som er dedikeret til kærligheden og hvor forelskede par giver hinanden kort, blomster, kys og kærlige gaver.



En ting der er oppe i tiden er origami - kunsten at folde papir. På Femthe's nylige tur til London, købte jeg en æske med 360 vejledninger til forskellige origami figurer, en til hver dag i et år. Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at smugkigge, og da papiret der fulgte med var lidt for tykt til et par af de mere komplicerede figurer, gik jeg på udkig på nettet for at finde noget tyndere papir. Panduro Hobby sælger æsker med origami papir i den rigtige størrelse, men det er desværre almindeligt 80 grams papir og derfor stadig alt for tykt. Jeg søgte online efter noget originalt origami papir, som gerne skulle være lidt tyndere og dermed nemmere at arbjede med. I den forbindelse faldt jeg over denne video der giver en god instruktion over, hvordan man folder en fin lille konvolut ud af et almindeligt stykke A4 papir. Det er ret enkelt og resultatet er den sødeste lille kuvert.

Som interesseret i grafisk design, kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at kombinere de to ting, og derfor har jeg valgt at printe på begge sider af et stykke farvet A4 papir. Det samme stykke foldes derefter til en kuvert - så det endelige resultat bliver en kuvert med et budskab på indersiden. Forsiden har jeg lagt herind, så den er lige til at printe. Man kan skrive i hånden på indersiden og derefter se videoen og folde det til en kuvert. Husk kun at skriv i ca. samme område som jeg har benyttet, da det ellers vil kunne ses på ydersiden af konvolutten.

Savner du mere inspiration, kan du se tidligere indlæg her.

Happy Valentines Day fra Femthe!





4 kommentarer:

  1. Rigtig fint brev. Og smart at folde det som en kuvert :-)

    SvarSlet
  2. fedt - så kunne jeg lige få lov til at være nr. 30 der følger denne herlige blog - ses d. 3 marts ;)

    SvarSlet
  3. @Asli: tak for det. Modtageren blev rigtig glad og sushien var lækker som altid :)

    @Margit: Velkommen til!

    SvarSlet
  4. @Margit: Glæder mig også til at møde dig d. 3. marts. Og velkommen på bloggen!

    SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...