onsdag den 24. november 2010

Pakkekalender til min søster

Jeg har puslet med en pakkekalender til min lillesøster - bare fordi hun fortjener lidt ekstra omsorg og hygge for tiden. Hun har allerede fået den, og jeg ved, at hun har fundet en særlig plads til den i sin lille lejlighed, hvor hun hver dag kigger på den. Jeg håber den bringer glæde - både forventningens og ved åbning af gaverne.

Temaet for hele pakkekalenderen er pink og lilla, så alle pakkerne er pakket ind i silkepapir. Jeg fandt det billigt i Søstrene Greene (10 ark for 7 kr!). Man skal bare lige være opmærksom på, at det ofte skal ligge i tre lag for ikke at være gennemsigtigt, men det giver et blødt udtryk for pakken og så har jeg leget meget med bånd, sløjfer og stjerner, så hver pakke er helt unik.

Alle pakkerne har fået nummer af forskellige størrelser stjerner. Jeg viser skabelonen en anden dag, hvis du er interesseret i noget lignende. De er meget simple at lave og ret dekorative.

Jeg kan se i blogland, at jeg bestemt ikke er den eneste, der pusler med en pakkekalender. Der er masser af god inspiration at hente. Mit næste udviklingsprojekt bliver et ophæng til pakkerne. Jeg har gennem hele min barndom haft en broderet klokkestreng, men det er faktisk synd, at den skal dækkes med pakker. I år får den lov at hænge uden pakker på - bare til pynt.

Jeg kunne godt tænke mig at opdatere konceptet til et juletræ ala det Karina tidligere har skrevet om på sin blog. Men det bliver nok først næste år...

Ellers er der også god inspiration at hente på Panduros hjemmeside blandt deres mange fine pdf-vejledninger.

2 kommentarer:

  1. Hyggelig gave og smukt med silkepapir - tror jeg tager en tur indenom Søstrene Grene inden jul - bliver smukt med silkepapir gaver :)

    SvarSlet
  2. Hej Heidi,
    Tak skal du have. Jeg synes også selv, at pakkerne er blevet ret fine. 24 pakker kan hurtigt få et meget spraglet og rodet udtryk - det er fint til børn, men til voksne synes jeg en fælles base med en farveskala er flot.
    Mvh Anne-Mette

    SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...