fredag den 18. maj 2012

Skatte fra New York

Som lovet vil jeg lige vise frem, hvad jeg har hjembragt fra New York af gode ting og sager. Jeg fortalte her om de krea-butikker, jeg fandt frem til derovre ved bare at traske rundt i gaderne.Det er en helt anden følelse, man har i kroppen, når man falder over en butik snarere end, når man går med en adresse i hånden og leder efter en bestemt butik, som man har fået anbefalet hjemmefra. Nogle gange bliver man positivt overrasket og andre gange skuffet, fordi butikken slet ikke er så fantastisk som lovet... Og nogle gange ændrer bybilledet sig så hurtigt, at butikken forlængst er lukket og erstattet med andet - det oplevede vi med både restauranter og butikker.


Vi oplevede det eksempelvis i jagten på cd'er og dvd'er i New York. Tidligere har der ligget en KÆMPE Virgin Mega Store i flere etager på Times Square. Butikken havde selvfølgelig en café med kunne også prale af live dj og åbent nærmest døgnet rundt.

Det er slut nu - Virgin har trukket sig tilbage til England. Det samme gør sig gældende for HMV (His Master's Voice), som også tidligere havde en stor butik på Broadway St. Tja - det er vel konsekvensen af, at amerikanerne (og vi) i højere grad køber musik og film på nettet end tidligere.

Ærgerligt, når kæresten er totalt filmnørd, og kun vil have sine film på dvd og også helst tilsvarende med musik. Den eneste fysiske butik med den slags tilbage på Manhattan (så vidt vi fandt ud af) er JR, der ligger på 23 Park Row og er faktisk 10 mindre butikker på stribe. Udvalget er ikke overvældende stort, men det er bestemt en butik, der er værd at besøge.

Til gengæld fandt vi mange andre spændende butikker, som vi faldt over ved tilfældighed. Det er sjovt, når man bliver overrasket. Vi faldt blandt andet over et super fedt plakatgalleri, en kæmpe tegneserieforretning og en legetøjsbutik med pariserhjul midt i det hele. New York er mangfoldig og der er bare så mange ting at opleve:-)

Philip Willams Posters er en verden for sig. Han har over 90.000 plakater på sin hjemmeside og endnu flere i butikken. De ligger i stabler, er kæmpe store - og han ved, hvor han skal finde hvad! www.postermuseum.com

Midtown Comics, der har tegneserier i lange baner, figurer i alle prisklasser, tøj og meget mere! www.midtowncomics.com
Toys R' us på Times Square - et besøg værd alene for at se pariserhjulet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...