torsdag den 3. maj 2012

Papirjagt i New York

Uhh mere New York. Vi var af sted tilstrækkeligt længe til, at vi nåede gennem nogle kvarterer flere gange. Og først anden gang gennem Chinatown og Soho faldt jeg over hele tre papirforretninger... Det siger vist lidt om, hvor meget der er at se i byen. Jeg synes ellers, at min radar er tunnet rimelig godt ind på alt, hvad har med kreagrej at gøre. Der kan man se.

Origamipapir
I chinatown var vi i et lille kinesisk supermarked, der fristede med de sødeste kopper i vinduet. Kopperne fandt vi aldrig inde i butikken for jeg blev helt grebet af det store udvalg af origamipapir!


Det var jo slet ikke til at stå for. Jeg har selvfølgelig også købt lidt med hjem, som jeg vil vise frem lidt senere. Butikken hedder New Kam Man og ligger 200 Canal Street - der er sikkert mange af den slags skattekamre gemt i butikker, så man ikke umiddelbart kan ser det udefra.

Pearl Paint
Fem etager med kreagrej og en tilknyttet naboforretning med indramning - det er Pearl Paint. Hele tredje sal er papirvarer lige fra skitseblokke til flot dekorationspapir i lange baner. De havde desværre kun store ark i A2 eller deromkring, der kom ikke noget med hjem derfra.
 


Jeg ville nu gerne have den butik som min lokale papirdealer. Sikke lækre kort, jeg kunne få ud af det. Fandt en god side til at søge efter butikker i New York her. Linket skulle gerne lede hen til min søgning på kreabutikker på Manhattan - det lykkedes mig ikke at finde nogle før afrejsen, men så er det jo godt, at jeg alligevel faldt over et par stykker.

Kate's Paperie
Er mest en butik med færdige kort og mulighed for at få specieldesignet invitationer mv. til eksempelvis bryllup. De havde store displaymapper og masser af kort i forskellige papirkvaliteter og størrelser.

Og gavepapir, bånd og servietter. En lidt underlig ting, men det giver jo mening i bryllupsplanlægningsregi. Jeg fandt også lidt godter derinde. Skal nok vise frem:-)


Og butikken så bare så fin ud udefra. Som en typisk New York forretning har den en meget smal facade og meget dyb butik.


Den ligger 435 Broome Street - lige ved Broadway.

4 kommentarer:

 1. Sikke et skatkammer! Jeg mener selvfølgelig hjørnet med origamipapir. Jeg ville kunne bruge flere timer på at vælge, hvilke pakker som skulle med mig hjem. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du spørger min kæreste, så brugte jeg også uforholdsmæssigt lang tid på at nærstudere alle pakkerne. Det var så svært at vælge - jeg skal lige huske at tage et par billeder af de pakker, jeg købte med hjem:-)

   Slet
 2. puha, jeg skal vist til New York

  SvarSlet
 3. Har lige savlet mig igennem dit indlæg. WOW, siger jeg bare! Hvor ser det fantastisk ud!

  Ha' en rigtig lækker dag! :-)

  Kram i massevis fra Jane

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...