torsdag den 24. maj 2012

Ny fest - drinkkort #2

Idag har jeg for sjov kigget lidt på, hvordan trafikken kommer ind på min blog, og det er sjovt at se på søgeord, og hvor folk kommer fra inden de kommer over på bloggen.

Det kom lidt som en overraskelse for mig, at femthe hovedsageligt dukker op i søgninger på drinkskort og bryllup (bordpynt, æresport m.v.). Det er selvfølgelig emner, jeg har skrevet om i en periode, men på ingen måde kernen for bloggen. Er det ikke skægt, at det er det, de besøgende vil have?

Nå men det giver mig anledning til at skrive et opfølgende indlæg på bloggen om mit nyeste drinkskort. Det første indlæg om drinkkort er skrevet af min blog-makker, der lige nu er "silent partner" på bloggen. Jeg er ikke selv så dygtig til grafisk design, så jeg har ikke brugt et grafisk program til at lave det, men derimod bare Word.
Billederne er fundet på Google, og ja hvis du kigger tæt på opskrifterne og tænker, at jeg har en sær smag for Jägermeister. Men faktisk havde jeg en hemmelig plan om at få afsat nogle rester fra barskabet. Hvilken bedre måde at gøre det på end ved at lave et drinkkort med inspiration. 

2 kommentarer:

  1. Ja, jeg har også nogle bryllupsemner som bare hitter for tiden. Det kunne da være jeg også skal lave et opsummerings indlæg med mine bryllupsting :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var da en god idé. Der kommer altid nogle ekstra guldkort, når man samler trådene og skaber en helhed:-)

      Slet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...