søndag den 26. februar 2012

Foråret kommer...

... og så er det vist tid til at komme ud af vinterhiet! Jeg har ikke haft så meget tid til kreative sysler, og det kan jeg godt mærke på humøret. Jeg er næsten blevet afhængig af at pusle lidt med håndarbejde eller papir hver dag. Det er jeg ikke ene om, såvidt jeg kan læse rundt i blogland. Mon ikke jeg skal sørge for at sætte tid af til det for fremtiden...

Jeg har været til fødselsdag hos min søster og til ph.d.-fejring hos en nær ven. Det er blevet til et par gaver, som jeg kan vise frem.


Gaven med det pink bånd er egentligt fra Matas, og jeg har ladet papiret sidde som det var. Jeg synes faktisk det er flot hvidt med guldstriber på. Det bånd, jeg havde fået på i butikken var lyseblåt, og det gav bare ikke noget godt til gaven. Jeg er godt tilfreds med det neonpink murersnor, jeg har sat på i stedet. Det giver en god kontrast. Den anden gave er pakket ind i pink papir for at matche murersnoren og har så fået et mavebælte af MiniMega-papir - med orange neon blomster.

Af rester har jeg lavet et til- og frakort med min nyindkøbte cirkeludstanser. Den var på tilbud i Panduro og så kunne jeg ikke dy mig. Så nu skal den bruges så snart det er muligt. Igen har jeg brugt båndet til at skabe kontrast med det rå papirsnor.


Jeg har også været til ph.d.-fest hos en af vores nære venner. Og igen har jeg haft fat i MiniMega-papir for at skabe lidt Paul Smith stemning, der kunne matche Paul Smidt båndet på den anden gave. Jeg synes det lykkedes ret godt. Også han fik et lille til- og frakort produceret med cirkeludstanseren.

Den er allerede erklæret et godt køb!

1 kommentar:

  1. Sikke fine forårsgaver. Jeg er sikker på at de vakte lykke.

    SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...