torsdag den 16. februar 2012

Liebster blog award

Ih! Jeg har fået en award! Eller faktisk har jeg fået den to gange - fra Anne Sofie og fra Louise. Begge har skønne blogs og så er det jo dejligt, at de synes tilstrækkeligt godt om femthe til at sende stafetten videre til mig.Normalt er jeg ikke så meget for awards, da jeg synes man skal skrive alle mulige mærkelige ting om sig selv for at kunne sende den videre. På en eller anden måde virker det lidt som et digitalt kædebrev... Den her award er ganske fin, da den går på at fremhæve fem blogs med under 100 læsere.

På den måde giver man sine læsere mulighed for at opdage nye blogs, og det vil jeg da gerne støtte:-)

Jeg har løbet min liste af blogs i gennem, og jeg vil gerne give awarden videre til:

1.
Alice skriver om sine kreative sysler og ikke mindst om sine smykkeprojekter både i forbindelse med skoleprojekter på guldsmedeuddannelsen. Det er super spændende at følge med på sidelinjen hos en pige som Alice.


2.

Lonnies fine univers med flotte grafiske eksperimenter og inspiration til alt fra indkøb af runde stickers til retro og cupcakes.

3.

Mysticia har et dejligt univers, hvor planterne også får lov at fylde og bliver en del af hendes kreative univers.
4.

By Burgaard er en forholdsvis ny blogger, men igen synes jeg hun tilfører noget nyt og spændende itl mit krea-univers. Hun knipler - og det synes jeg er sjovt at følge - måske fordi min mormor også knipler og jeg altid har været fascineret af de fine blonder, der kommer ud af det. Hendes blog er bestemt et besøg værd.
5.

Jeg mødte Julie til blogtræf hos Marolle, og siden har jeg fulgt hendes blog. Hun skriver om alle sine skønne kreative tiltag og sin hund Otto - og så underviser hun i at lave smykker af cykelslanger m.v.

Det var fem skønne bloggere med færre end 100 faste læsere. Håber I vil tage i mod awarden og bringe den videre til fem andre bloggere.

4 kommentarer:

 1. WAUW!! Tusind tak for de søde ord! og de gode links til andre blogs jeg ikke kendte ;0)

  SvarSlet
 2. Tusinde tak for Awarden, sådan en har jeg aldrig fået før......., det er en fin og sjov ide at lede efter "små blogge", og jeg har sendt stafetten videre ud i Blogland.

  SvarSlet
 3. Tillykke med awarden!

  Tak for kigget!
  Kig forbi min giveaway http://www.bykirsti.blogspot.com/p/giveaways.html

  SvarSlet
 4. Hvor sjovt, jeg har netop fået den samme blogaward af en anden. Men jeg siger mange tak og vil lige gå ind og rette i mit indlæg og tilføje til at giver :-)

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...