onsdag den 15. juni 2011

Forberedelser til bryllup - altså ikke mit...

Et nært vennepar skal giftes til august, og da den ene part stadig er under uddannelse, er pengene knappe. Derfor er jeg som den kreative sjæl, jeg er, blevet inddraget i oppyntningen til brylluppet. Jeg glæder mig, og vi er så småt gået i gang.


Temaet er inspireret af Stelton by Paul Smith, som nogle måske kender - vi har bare fortolket prikkerne i form af silkepapirblomster.


Farveskalaen er blå-lilla-pink-lyserød og en lille smule gul til at bryde. Et af de små billeder viser et eksempel på en opstilling, vi forestiller os på bordene. Der er også et par nærbilleder af to forskellige blomster. Den lyselilla har en lille overraskelse i midten (en perle) og den mørkelilla er lavet med flere ark papir, så den er ekstra tæt.

Det og forskellige størrelser blomster giver variation i oppyntningen, og vi håber på et lidt mere tilfældigt udtryk. Når brylluppet kommer lidt nærmere, vil jeg viser mere...

Jeg ved, der er flere i blogland, der har pyntet borde både til bryllup, barnedåb og andre store fester - hvad var din inspiration? Har du lavet et indlæg om det, må du meget gerne lægge et link i kommentarfeltet:-)

2 kommentarer:

 1. Hejsa
  Jeg har lavet lidt af hvert til vores bryllup og det hele er med inspiration i bær og et bestemt motiv som jeg har valgt at tolke som et bærmotiv:
  http://aliceschmidt.blogspot.com/2010/09/flere-kreative-bryllupsprojekter.html
  Jeg har desvære ikke et billede af borddækningen, men da lavede jeg sammen med min mor og søstre kranse af efeu med ærteblomster og diverse bær. inden i kransen stod en stor lysestage som feststedet havde. Ved siden af tallerknerne havde jeg små gavegæster, som kan ses via linket.

  Det ser rigtig spændende ud med blomsterne og glæder mig til at se mere :-)

  SvarSlet
 2. Det bliver så flot ! Jeg har givet dig en Award, kig ind på min side :)

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...