mandag den 17. januar 2011

Uformelt takkekort

Jeg skiftede fornylig arbejde og ville i den forbindelse sende en hilsen til mine kollegaer fra moderselskabet der ligger udenfor København. Derfor fandt jeg eBager.dk, der leverer morgenbrød og kager til en billig pris, i det meste af landet.

Ud fra samme princip som mit dørskilt, lavede jeg dette kort som jeg fik leveret sammen med en stor othellolagkage. Kortet er sat sammen af navne og ord, som siger noget om både virksomheden, kollegaer og det jeg gerne ville sige: Tak gode kollegaer og ha det rigtig godt, håber vi ses engang i fremtiden.

Kortet blev klistret på et gråt stykke karton og resultatet blev et fint kort. Det passede godt til anledningen, hvor man ikke nødvendigvis behøver skrive et meget personligt kort, men bare gerne vil sige tak for samarbejdet. Mine kollegaer blev både glade for kagen og kortet, og jeg fik søde opringninger hele dagen. Alt i alt en god afslutning på ansættelsen :)

4 kommentarer:

 1. Hej I to
  Jeg har sendt jer en blog-award. Jeg håber, I vil lege med :-)

  SvarSlet
 2. @Asli: Tak for awarden. Vi arbejder på 8 sandheder om os - kig med en af dagene:-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint - i hvilket program har du lavet dette?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nina,
   Kortet er lavet i InDesign. Hvis du virkelig fifler, kan man måske godt lave det i Word også ved hjælp af tekstbokse, hvor du kan vende teksten og lege med størrelser, knibning af bogstaver osv.
   God fornøjelse.
   Mvh Anne-Mette

   Slet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...