lørdag den 29. januar 2011

Blog-award

Wow - vi er blevet nomineret til en award af Asli: The Stylish Blogger Award. Vi er meget beærede over den flotte omtale af vores blog, som Asli har nomineret med begrundelsen "Fordi de laver skønne ting med papir. En ting, som jeg aldrig selv er blevet særlig god til."

Tak for de søde ord, Asli! Vi leger med papir på hver vores måde, og vi håber det giver bloggen liv og dynamik. Kram primært med udgangspunkt i grafisk design og tager oftest udgangspunkt i sin kære computer. krAm foretrækker derimod redskaber som saks og lim.Det er fantastisk med et rygklap fra Asli, som jeg (Anne-Mette) mødte til blog-juleklippedag hos Tine i december. Nu må vi hellere vende tilbage til de forpligtelser, der følger med awarden: 1. Tak og link tilbage til den person, der tildelte mig. (check!)
 2. Del 8 ting om mig selv.
 3. Give den videre til 8 bloggere, som jeg for nylig har opdaget.
 4. Kontakte de bloggere og fortælle dem om deres priser.
8 ting om mig selv... Uh - det er jo straks værre. Det må blive fire til hver.

krAm:


 1. Jeg har lige købt min første bil! Ikke fordi jeg har børn, der skal transporteres frem og tilbage eller fordi jeg behøver den til at køre på arbejde (s-tog og bus kører jo også). Nej - jeg har købt en bil, fordi jeg simpelthen bare elsker at køre.
 2. Min yndlingsfarve er lilla, men sådan har det ikke altid været, men i gymnasiet udkrystallierede det sig ved, at størstedelen af mit tøj var lilla. Da jeg flyttede hjemmefra malede jeg væggene lilla (lys pastellilla, men stadig lilla). Sofaen er lilla - ja man må vel konkludere, at jeg stadig er i min lilla periode. Måske skal der lidt mere lilla på bloggen;-)
 3. Jeg er eksiljyde - ligesom Asli. Jeg har boet de første 15 år i det jyske og så rykkede jeg med familien til det sjællandske. Nu bor jeg i København...
 4. Jeg elsker at læse, løse suduko og kakuro - men det lykkes nærmest kun for mig i ferierne. Men så nyder jeg det bare det mere, når tiden endelig er til det.
Kram:


 1. Endnu en eksiljyde, der voksede op i Århus - undskyld, Aarhus - og boede der indtil for 7 år siden. Flyttede til London og endte i København. Femthes nylige tur til London fik selvfølgelig savnet frem - man kan bare så meget i den by! :)
 2. Elsker at sidde på stranden og kigge ud over vandet. Det er ren meditation! Gerne på skæve tidspunkter af året, hvor der ikke er badegæster, så man kan have det for sig selv. Det bedste sted har indtil videre været på Hawaii, hvor jeg i sommer var til bryllup på stranden til bølgernes brus, vindens susen i palmerne og akustisk guitar. Pure romance!
 3. Sidste forår læste jeg faget Grundlæggende Grafisk Design på IT-Universitetet i København. Vi havde den mest fantastiske og inspirerende lærer Ian Wisler-Poulsen, der blandt andet har skrevet bøgerne Layout i opgaven og Virksomhedens logo.
 4. Jeg elsker Rubicks terninger - også kaldt professorterning. Jeg kan løse både 3x3x3 og 5x5x5 - men må indrømme, at det er tillært efter en manual. Det er 100% nørdet og 100% indrømmet - jeg kan bare ikke lade være!
Så er der kun tilbage at give awarden videre til 8 andre bloggere, men det virker som om, den allerede har været rundt i det meste af blogland, så vi har besluttet at lade legen ende her.

1 kommentar:

 1. Tillykke med den. Men i har faktisk også fået den hos mig....

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...