onsdag den 25. juni 2014

Ugens gaveinspiration #25

Endnu et frimærkestempel er kommet til verden og er landet hos RocknRollHausFrau aka Astrid. De små stempler er en fantastisk måde at få testet nogle af de mange skønne origamiæsker. De passer lige til formålet, og det er skønt, for det er ofte svært at forstørre æskerne og folde dem i tilstrækkeligt tykt papir/tapet.


Den pink æske er foldet i origamipapir 15 cm x 15 cm - papiret er fra New York og prikkerne kommer rigtigt til deres ret, når man åbner æsken. Den anden er foldet i A4-papir skåret i kvadrat (dvs. 21 cm x 21 cm) - papiret er fra en blok købt i Tiger.

Æsken hedder Box-in-a-box, og jeg har fundet indtil flere vejledninger på Youtube til at folde den. Den er ret enkel at folde, og den ser ud af mere end den er. Det er altid et godt træk. Når den er lukket, ligner den lidt en tændstiksæske.


Den er super flot at folde i papir med mønster på begge sider.


Her kan man rigtig se, hvorfor det er en æske i æsken.


Rummet i midten måler 3,8 x 3,8 cm og 1,8 cm i højden, når den er foldet i 15 x 15 cm papir.

Du kan finde foldevejledningen til Box-In-A-Box lige her.


Her er et prøvetryk af stemplet til Astrid. Det var desværre først her, jeg opdagede, at jeg havde spejlvendt rækkefølgen på elementerne! Sådan går det, når man skærer stempler alt for sent på aftenen. Jeg endte derfor med at skære stemplerne op til tre små i stedet. Og jeg ved, at Astrid allerede har haft dem i brug, så det kalder jeg en succes. 

Indlægget er en del af en ny serie på Femthe kaldet Ugens gaveinspiration, et ugentligt indlæg med inspiration til smukke at skabe gaver. 2014 bliver året for flotte gaver!

2 kommentarer:

  1. Jeg er så glad for de stempler! Især den lille rockhånd er bare totalt succes!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er så dejligt at høre :-) Masser af rockhænder bliver sendt ud i verden.

      Slet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...