tirsdag den 24. juni 2014

Ugens gaveinspiration #24

I sidste weekend havde vi housewarming i vores skønne lejlighed. Vi flyttede ind i slutningen af november og har gået og sat i stand både før og efter indflytning. Nu var vi klar til at vise den frem for alle vores venner og holde en god fest med mere plads, end vi plejer. Og det var en skøn aften. En af mine veninder er gravid og dagsformen tillod desværre ikke at deltage på dagen. Jeg har derfor i dag - her weekenden efter - fået denne skønne indflyttergave.


Genialt! Ganske enkelt og klassisk indflyttergave med et tvist. Salt og brød er gammel skik at give som indflyttergave og vil sikre, at der altid er mad i huset. Og her er det anrettet på et langt serveringsbræt - hjemmebagt surdejsbrød, lækker salt og et retro-orange saltkar. Over brødet ligger et lækkert viskestykke fra Georg Jensen Damask.


Det hele er pakket ind i celofan, hvor brød og viskestykke holdes fast af et pang-gult bånd.

How to
Indpakningen har fået et lille tvist ved at samle celofanen på fronten og folde samlingen på den lange led på fronten.
Overlappet skal være forholdsvist stort, så man ruller et par omgange.
Sæt en clips i hver ende, så det ikke går op, og buk enderne om på bagsiden og sæt fast med tape.
Afslut med et bånd i en god kontrastfarve til at holde brødet fast.


Tusind tak for den skønne gave!

Indlægget er en del af en ny serie på Femthe kaldet Ugens gaveinspiration, et ugentligt indlæg med inspiration til smukke at skabe gaver. 2014 bliver året for flotte gaver!

2 kommentarer:

 1. Det er simpelthen nok den fineste indflytter gave jeg har set. Brød og salt plejer jeg også at komme med og et par gange har jeg kombineret det med en brødkurv, men detaljen med skærebrædt og viskestykke er jo fuldstændigt perfekt. Den idé vil jeg simpelthen tage til mig og huske til de næste indflyttergaver jeg skal give. Alle kan jo bruge lækre viskestykker og fine skærrebræder og det ser så perfekt og færdigt ud.

  Hils din veninde og sig at hun er for sej.

  Og så iøvrigt tillykke igen med lejlighenden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det vil jeg helt bestemt sige videre til hende, hvis hun ikke allerede selv har læst det her på bloggen. Det var helt nyt for mig med traditionen omkring brød og salt. Men super cool indpakning og jeg nænnede næsten ikke at pakke den op. Det er godt den nu er foreviget på bloggen :-)

   Slet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...