søndag den 20. april 2014

5 x Gaveindpakningsinspiration

Min sidebar har fået en mindre overhaling i dag - nogle gange skal der jo ske lidt nyt. En af de større ting, jeg har gjort er at omdanne kategorien "Inspiration" til gaveindpakningsinspiration. Det ligger jo i virkeligheden i meget god tråd med bloggens ugentlige tema. Så må vi se, hvor længe det kan opretholdes før, der sniger sig andre spændende bloggere ind på listen igen :-)

5 anbefalinger er vel lige i øjet taget bloggens navn i betragtning. Jeg har valgt nogle blogs, der er dedikeret til gaveinpakning. Og på hver sin måde. Har du også nogle blogs, hvor du finder inspiration til gaveindpakning? Så læg gerne en kommentar og et link - jeg elsker ny inspiration...

1. Corinna Wraps

Corinna er en af de bloggere, jeg har fulgt længe. Hun har mange skønne forslag til gaveinpakninger og materialevalg på bloggen. Det er blandt andet her jeg har fundet inspiration til et ugentligt indlæg om gaveindpakning. Find hendes blog på Corinna Wraps.

2. The Gifted Blog
The Gifted Blog

Charissa har en skøn blog med masser af inspiration til genbrug i gaveindpakning. Hun laver sløjfer og pynt af plastikposer og emballage fra husholdningen. Og hendes familie leger gerne med. Hendes blog er også et mekka af links til skønne gratis print af gavemærker og andet godt. Jeg har haft et gæsteindlæg på hendes blog om gaveindpakningstraditioner i Danmark - du kan se indlægget her.

Og tag i øvrigt et kig forbi Charissa på The Gifted Blog.

3. Wrap artist
knife wrap
Kilde: Boakart.com

Her hersker kunstneren John Boak, der leger med gaveindpakning som en improvisationskunstform. Og resultaterne er sjove, skæve og provokerende. Det er ikke så ofte, der kommer nye indlæg, men resultaterne er noget ud over det sædvanlige. Jeg ville i hvert tilfælde spærre øjnene op, hvis jeg fik en gave fra John! Tag selv et kig på Johns blog.

4. Shiho's Craft Cafe

Kilde: Shiho's Craft Cafe

Gaveindpakning inspireret af de japanske traditioner i flotte klare farver. Kvinden bag er vokset op i Japan, og det skinner tydeligt i gennem. Jeg synes nogle gange, at det kan være svært at finde instruktioner på de klassiske japanske elementer på et sprog, der er til at tyde - det kan man finde her. Og der er også links til YouTube-videoer - Shihos egen kanal. Find mere inspiration her.

5. Wrap for you
Wrap for You
Kilde: Wrap for you

Ingrid fra Sydafrika er kvinden bag denne blog. Hun underviser blandt andet på gaveindpakningskurser - det anede jeg ikke, at der kunne være et marked for... Genialt. Og hendes blog har masser af eksempler på skønne gaver og teknikker. Se masser af eksempler på gaver på hendes galleriside her.
2 kommentarer:

 1. Jeg er tidligere blevet inspireret hos Older And Wisor: http://www.olderandwisor.com/

  Det er ved at være længe siden, at jeg sidst har søgt inspiration til indpakningen, men det kunne da godt være, at jeg snart trænger til nogle nye indput.
  Jeg elsker nemlig at pakke tingene pænt ind - indpakningen må gerne være en gave i sig selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt, tak for henvisningen. Det er altid sjovt at finde nyt :-) Og jeg med over et halvt år tilbage af min challenge, så bliver jeg nok nødt til at søge inspiration rundt omkring.

   Slet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...