tirsdag den 19. marts 2013

Den kære teknik...

Så nu har jeg kastet mig ind i kampen for at finde ud af det. Dels har jeg på mystisk vis mistet mit billede, når jeg kommenterer på indlæg - er der mon et klogt hoved derude, som ved hvordan jeg får det tilbage?

Og dels så er der usikkerheden omkring Google Reader, som lukker til sommer... Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvad der er op og ned i den sag. Nu har jeg besluttet at flytte hele min egen læseliste af blogs over på Bloglovin, som der er så mange andre i blogland (blandt andet her) , der anbefaler.I forhold til hvordan I andre følger min blog, så tror jeg det er en helt anden ting, som jeg ikke aktivt kan gøre noget ved (andet end at opfordre jer til at trykke på Bloglovin-linket i højre side og oprette en profil). Det er i virkeligheden jeres opgave at sikre, hvordan I i fremtiden vil læse med på bloggen og få at vide, at der er kommet et nyt indlæg. Eller tager jeg helt fejl? Hmm - det er ikke helt klart for mig...

Nu er jeg gået i gang med blok og kuglepen med at skrive alle de blogs ned, som jeg fremover også gerne vil følge på Bloglovin. I virkeligheden er det måske en kærkommen lejlighed til at få sorteret lidt ud i de blogs, som ikke er aktive længere. De behøver jo ikke at fylde på listen:-) Natazcha har lige gjort mig opmærksom på, at man meget let kan importere hele listen fra Blogger til BlogLovin, så glem blokken og se Natazchas vejledning lige her.

Hvordan forholder du dig til meldingerne om Google Readers lukning til sommer?

Jeg har tilføjet en knap i højre side, hvor du kan læse med på min blog via BlogLovin - jeg håber vi blogges ved.

5 kommentarer:

 1. Jeg har lige fundet ud af at du rigtig nemt kan importere hele din blog liste fra google til bloglovin, og så kan du jo bare rette den derfra. (det er ret nemt.)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Natazcha - jeg har lige opdateret mit indlæg, så andre ikke behøver at lave samme tidskrævende øvelse som mig:-)

   Slet
 2. Blogges ved... det gør vi.
  Jeg har "abet efter", så nu er jeg også på Blogloving....

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...