onsdag den 2. marts 2011

Hyggelig gaveleg - hvem er hurtigst?

Jeg har vist længe skyldt et indlæg om denne herlige feel-good pakke, der dumpede ind i min postkasse for lidt tid siden. Den er fra superkreative Mette med bloggen hjemmebacht. Her kan du se herlighederne, der fik smilet frem på læben.


Mette havde stillet mig en hyggelig hilsen i udsigt som bestemt ikke ville være en rudekuvert - det er ellers dem, der er flest af i min postkasse. Som du kan se, har jeg også allerede spist lakridspipen selvom billedet er taget ca. 10 minutter efter, jeg åbnede brevet. Udover den spiselige del, var der også tre farvestrålende kuverter med fine stjerner på og sommerfuglestempler samt et fint hjemmelavet postkort med Mettes fine streg. Desværre er kun en lille del kommet med på billedet. Der er vist kun fotografen = undertegnede at klage til... Den sidste juvel i brevet er en fin fin uglespænde med fint blomstret stof på maven.

Tak for den hyggelige og søde hilsen, Mette - mission-gaveleg må siges at være vellykket!

Nu er der kun tilbage for mig at sørge for, at gavelegen fortsætter ud i blogland til to andre bloggere. Eneste rigtige krav er, at du har en blog, så hvis du vil deltage, skal du skynde dig, at skrive en kommentar til dette indlæg, og hvis du så er en af de to første, vil jeg sende dig en hyggelig gave, der forhåbentligt også vil bringe smil på din læbe, når det lander i din postkasse.

Du skal så, når du har modtaget min gave, sende en retur til mig og oprette et indlæg på din blog, hvor du skriver reglerne og fortsætter legen med at sende til de to første, der skriver en kommentar hos dig.

Der er ingen regler for, hvor meget du skal bruge på gaverne, det skal bare være noget sjov og hyggeligt:-)

PSS. Husk, at du også kan deltage i vores give away for at fejre bloggen lige her.

5 kommentarer:

 1. Yes jeg er med!
  Det er en vildt god ide :)

  margit rosenaa at gmail dot com

  SvarSlet
 2. Iiihhh "helle" for at være den ☺

  SvarSlet
 3. Hej Margit og Maja
  Super hyggeligt, at I vil være med i gavelegen:-) Jeg har sendt en mail til jer begge, så I kan sende jeres adresser til mig.
  /Anne-Mette

  SvarSlet
 4. Hej Anne-Mette. Godt pakken nåede frem og at du kunne bruge sagerne. :) -Mette

  SvarSlet
 5. øv ...nå men sikken en fin ide ...og sikke fine gave .... god weekend ....knus herfra

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...