lørdag den 5. marts 2011

Fastelavn er mit navn....

Mit arbejde arrangerer tøndeslagning og en halv fridag til bedste udklædning på mandag. En halv fridag kan vi vist alle bruge, så jeg måtte hurtigt komme på noget kreativt...


Efter et lynvisit hos Stof 2000 blev løsningen en hue i form af en af grisene fra det populære spil Angry Birds. Jeg købte en fugl til min kæreste tilbage i november og nu mangler jeg bare en slangebøsse med slynge til fuglen, og så er jeg bevæbnet til fastelavn :)

Fremgangsmåde til huen
Jeg målte omkredsen af mit hovede og lagde lidt til. Et stykke til front og bag samt fire stykker til ørerne.
Herefter blev huen formet og stykkerne syet sammen. Husk at efterlad huller til ørerne.

Vend huen om og klip et stykke sort filt til hvert øre og øjne, der er et stykke hvidt filt. Trynen var lidt svær og måtte laves i flere forskellige versioner. Her er den bedste version, syet i hånden og fyldt med pladevat for at give lidt liv til huen. Derudover har grisen fået øjnbryn og er nu klar til brug.


Efter fastelavn vil jeg sy bunden sammen og fylde grisen ud med pladevat, så den kan bruges som målskydningsøvelser med den røde Angry Bird.

4 kommentarer:

 1. Ha ha! Hvor er den blevet flot! Jeg er sikker på, at du kommer med i opløbet til bedste udklædning. Det er i hvert tilfælde en original idé og flot udført. Jeg ville kåre dig:-)

  SvarSlet
 2. Det er god humor at klæde sig ud som angrybirds he he

  SvarSlet
 3. Arhaha! Det er for sjovt! Jeg får lyst til at sy sådan en hue til min kæreste, som også er vild med angry birds. Håber du vinder den halve fridag - jeg synes, det er fortjent!

  SvarSlet
 4. Tak allesammen :) Jeg vandt desværre ikke fridagen, da en kollega mødte op som cowboy til hest - noget ala den her: http://www.temashop.dk/sjov-cowboy-1231.html

  Det var bestemt et sjovt arrangement og fuldt fortjent fridag for den udklædning må man sige!

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...