lørdag den 16. november 2013

Inspiration til en London-tur...

Jeg går og drømmer om en weekendtur til London. Måske fordi min kæreste kom hjem i går og fortalte, at han måske skal derover i forbindelse med arbejde i december. Straks tænker jeg i muligheder for at opleve Londons overdådige julepynt og -lys. Hvert sit fokus I guess...

Billede her.

Så kunne det være, at jeg skulle kigge forbi Mumi-butikken Moomin i Covent Garden.

Eller drikke afternoon tea på rigtig engelsk maner. Jeg faldt over denne omtale på Rejseliv.dk og det lyder bare super lækkert. Så lækkert, at er jeg helt sikker på, at mit besøg i London skal omfatte et klassisk engelsk te-ritual.

Med min uddannelsesbaggrund har jeg er svagt punkt for politik, parlamenter og magt. Derfor er jeg også fristet til at mit besøg i London skal omfatte et besøg i det britiske parlament. Det er åbent for rundvisning hver lørdag, og billetterne kan købes hjemmefra. Så plejer mit planlægger-gen at få ro på.

Og så vil jeg da også gerne tilbage til min store dejlige papirforretning PaperChase, som jeg omtalte sidste gang, jeg var i London... Og måske Spitalsfield Market, som jeg omtalte her.

Hmm - drømme drømme drømme. Nu må vi se, om det bliver til noget eller ej.

4 kommentarer:

 1. Det lyder super spændende Anne-Mette!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke... Lige nu står den dog på flytning ligesom hos jer. Lejligheden er næsten klar, så på lørdag rykker vi. Vi er nok desværre ikke så heldige, at internettet kommer op at køre få dage efter indflytning - så chekkede har ingen af os været.

   Slet
 2. Ihhh... jeg håber du kommer af sted. London i spraglet juleudsmykning er en oplevelse....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det håber jeg også :-) Jeg vil så gerne opleve Londons juleudsmykning.

   Slet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...