søndag den 12. maj 2013

Gaveindpakning med forårsstemning

Det er ved at være lidt tid siden jeg for alvor har haft tiden til at nørkle. Og så vender jeg tilbage til kernen i min kreativitet - der hvor tingene ikke er svære, men hvor jeg bare leger - gaveindpakning. Det bestemmer man jo heldigvis selv, hvor avanceret det skal være.

Jeg har fundet inspiration til indpakningen i en skøn bog om japanske gaveindpakningstraditioner. Jeg har tidligere vist lidt af den i dette indlæg.

Resultatet får lov at tale for sig selv:-) Den er til en pige på 20, så jeg har tilladt mig at køre den pink stil i kombination med natur.


Papir fra Panduro Hobby (fra Tilda serien) lavet til en pose.
Toppen er klippet i bølgeform med bort-puncher fra Søstrene Greene. Hullet til snoren er lavet på en almindelig hulmaskine.
Bånd fra lageret - det er vist papirbånd, som er ret stift. Jeg har tidligere haft svært ved at anvende det af samme årsag - egner sig glimrende til dette formål.
Fuglen er genbrug fra mærket, der sidder på Stella Novas tøj.
2 kommentarer:

  1. Det er altid dejligt når man får lavet sig nogle lette og dog skønne brugbare ting. Er selv vild med smukke indpakninger og irriterer ofte giveren fordi jeg næsten ikke kan nænne at åbne fordi jeg vil have den overlever længe

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha - det genkender jeg godt fra mig selv. Andre flår nærmest papiret af, så det hænger i laser, men ikke mig... Det er bare ærgerligt, at den slags indpakning ofte er svært forenelige med PostDanmark, for jeg tror, at mange krea-blogger har det på den måde.

      Slet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...