lørdag den 2. juni 2012

Indpakningskonsulent for en veninde

Jeg tror ikke der er nogen i min omgangskreds, der er i tvivl om, at jeg sætter pris på en flot indpakket gave. Så i går hjalp jeg en veninde med at pakke en bryllupsgave ind. Bruden er en af hendes kolleger, så jeg kender dem slet ikke, men det skal ikke afholde mig fra at pakke den flot ind.

Min veninde ringede til mig og spurgte om ikke vi kunne lave en foldet æske som denne. Hun havde en idé om, at det ville være perfekt til gaven. Og det kunne vi da sagtens finde ud af, så det gjorde vi så i går aftes. Nu er hun godt på vej til globryllup og jeg håber, at den falder i god jord (og overlevede regnvejret på vejen hjem i går).


Denne gang er æsken foldet i pink/limegrønt gavepapir fra Tiger. Jeg synes det giver en meget sød effekt, at blomsten ruller en lille smule.

Papiret er ikke særlig tykt, så vi lavede en ottekantet bund til at lægge inden i æsken af en papbagside fra en blok beklædt med gavepapiret. Det gav den en god stabilitet.


Til at holde æsken lukket, fandt jeg et rundt, klart klistermærke, som ikke forstyrrede udtrykket. Jeg er meget fint tilfreds med den løsning.

Hvis du har lyst til at lave en tilsvarende indpakning, kan du kigge på min DIY til at folde den her.

Min æske her er foldet af et stykke papir 52x52 cm og æsken er 19x19 cm minus hjørnerne, som går fra for at gøre den ottekantet, så prøv dig frem, hvis du vil lave en større størrelse.

4 kommentarer:

 1. Super flot !!
  Helt klart noget der skal prøves, næste gang jeg skal forærrer en gave til en, jeg ved der vil sætte pris på denne indpakning.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret - det skal helst være til en, der sætter pris på det. Men synes nu ikke den tager så lang tid at folde nu hvor jeg har foldet nogle stykker:-)

   Specielt den lille version, der ikke behøver en ekstra bund kan man folde i et snuptag.

   Slet
 2. Hej :)

  Jeg holder (hvis nogen kommer) et mini blogtræf hos mig d. 16 juli, og du er bestemt en af de bloggere jeg godt kunne tænke mig at møde, så håber du vil overveje at deltage :)

  Kig forbi min blog og se mere, hvis du har lyst til at deltage :)

  Venlig hilsen Anne Sofie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne Sofie,
   Tak for mailen. Jeg skal lige høre kæresten i aften før jeg kan give en tilbagemelding.
   Mvh Anne-Mette

   Slet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...