lørdag den 1. januar 2011

Nytårsbord

I år er det mig, der skal stå for borddækningen til nytår. Og i år skal der noget nyt til! Troede jeg.... Jeg synes hvert år jeg ender med en mørk dug og sølvstjerne-konfetti - også i år.


Jeg var ellers gået i tænkeboks, men synes ikke ligefrem, der var meget inspiration at hente på nettet...
Jeg fandt noget ganske fint bordpynt her, som ikke ligner det man kan købe i supermarkedet, men jeg fejlede lidt på gennemførslen... Jeg har ikke det helt store scrap-udstyr, så jeg kom ikke rigtig ud over rampen med det.

Asli havde også et fedt nytårsbord sidste år, men jeg læste desværre hendes indlæg for sent, så det må blive inspiration til næste år... Jeg kan så allerede nu konstatere, at der skal være plads til lidt større armbevægelser end i år, hvis vi både skal have Barbie-hesten og en stor femarmet lysestage på bordet. Nu må vi se...

Med hensyn til nytårsdekorationer, så var hyacinterne indkøbt til en frisk varsling af det nye år. Det nåede jeg ikke - til gengæld reddede jeg mig en dekoration ved at transformere min ekstra juledekoration (beklager det dårlige lys på det højre). De små pileflet juletræer blev simpelthen skiftet ud til fordel for et par glitterpalmer.


Jeg fik faktisk lavet en hurtig borddekoration, som desværre viste sig at være for stor til bordet i sidste ende, så den endte i vindueskarmen i stedet. Ikke noget dårligt sted, og den brændte fint hele aftenen uden at jeg skulle bekymre mig om brandfare eller noget.


Hvordan så dit nytårsbord ud?
Godt nytår til alle, der læser med:-)

Update - se også nytårsbordet, der bød 2013 velkommen.

2 kommentarer:

 1. Hejsa. Tak for hyggelig hilsen hos mig - og dejligt, at du vil være med i kampen :-) Synes din borddækning er super flot - og hvad er der galt med at genbruge en klassiker, hvis den fungerer? :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette,
  Hyggeligt at du lægger vejen forbi:-) Der er bestemt ikke noget galt med en klassiker - og jeg blev faktisk også selv gangske godt tilfreds med resultatet. Næste gang tror jeg nu, der skal ske noget nyt, men nu må vi se.
  Anne-Mette

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...