torsdag den 27. januar 2011

Et inspirerende marked i London

Lis' berømte og meget omtalte marked i Odense er godt eksponeret i blogland. Det er fedt med et marked, der er dedikeret til unika produktioner og i supercoole omgivelser. Hvis du kommer forbi London kan jeg anbefale Spitalfields Market ved Liverpool Street Station, der har lidt af de samme egenskaber - og så foregår det hver dag (bedst i weekenden).

Det foregår her...
... i en hyggeligt overdækket markedsplads med indgange fra alle sider og med butikker i hjørnerne.

Vi var her på en søndag, og der var rigtig mange upcoming designere af både tøj, lædervarer og maleriermed stande. Super fedt, og vi var rundt og suge alle indtrykkene til os, og hvis økonomien og kuffertpladsen havde været til det, havde vi også købt en masse.


Her har jeg taget et billede oppe det restaturantkompleks, der ligger i midten af markedet, hvor der også er fine toiletfaciliteter. Jeg måtte desværre ikke tage nærbilleder af standene, så I må selv over at snuse.

Jeg tog et enkelt billede af nogle herlige bogstaver til at sætte plakater mv. De er bare så smukke - døm selv.


Ih - London er bare fantastisk!

2 kommentarer:

  1. Med penge til at spendere... heaven ♥
    hvorimod uden... en nærmest umenneskeligt gang gennem forbudte fristelser... uha en viljestyrke he he
    Det ser SÅ super hyggeligt ud!

    SvarSlet
  2. Det er også helt fantastisk! Jeg er kommet der de sidste 10 år, og tingene skifter løbende med moden. Man kan finde alt fra tegneserier for samlere, børnetøj, papir- og madvarer, til håndlavede smykker i guld/sølv, glas, træ eller læder og selvfølgelig håndsyede tasker - i knap så mange forskellige materialer ;-) Det kan varmt anbefales.

    SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...