tirsdag den 4. september 2012

Ballon-uro in the making

Jeg har jo tidligere lavet en uro med balloner i papir. Hos How About Orange har jeg set endnu en version - denne gang med flettede balloner. Det skal jeg bestemt prøve. Tror bare jeg går i gang - så kan jeg jo altid finde en og give den til:-)

Pigerne bag vejledningerne fra PaperMatrix er danske! Og så skulle jeg hele vejen, forbi en amerikansk blog for at finde dem... Sjovt som blogland krydser landegrænser.

Måske skal jeg også forsøge mig med et par julekugler.

Her er mit første forsøg med at flette en ballon. Jeg har siden pillet den fra hinanden igen for at flette den lidt strammere. Nu skal jeg vist bare have nogle bittesmå papirclips og en pincet for hold da op, hvor er det noget småtteri.


De to dele, der tilsammen udgør ballonen.


Bund og stropper inden jeg har skåret dem ud.

PaperMatrix har en fancy skæremaskine til at skære alle delene ud. Sådan en har jeg ikke ligefrem stående, så jeg printede en skabelon på almindeligt hvidt papir og klipsede det sammen med de forskellige farver papir, jeg ønskede at flette af. Og så skar jeg det ud med en skalpel. Det er sikkert ikke helt så præcist som med skæremaskinen, men det går an.

Nu må vi se om der kommer nok balloner ud af det til at lave en hel uro:-)

12 kommentarer:

 1. Puha, det ser da lidt svært ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke så svært for strimlerne former selv kurven. Det er lidt småt, men man kan vel i virkeligheden blæse skablonen op til A3, hvis det skal være lidt større. Så bliver luftballonen selvfølgelig også ret stor...

   Slet
 2. tak for reminderen, har også set det link og havde også tænkt mig at lave noget derfra. Vidste faktisk ikke de var danske :)
  har faktisk den skæremaskine så mon ikke bare jeg skulle komme igang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh - ja bestemt. De har så mange flotte skabeloner på deres site. Den her er så simpel, at jeg turde give mig i kast med at skære den i hånden. Glæder mig til at se, hvad du får ud af deres mange forskellige modeller.

   Slet
 3. Hvor ser det imponerende ud. Rigtig sejt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg følger også spændt med i dine forberedelser til svendeprøven. Det er også rigtig sejt!

   Slet
 4. Svar
  1. Tak - glæder mig til at vise resultatet frem. Håber at få det lagt på i morgen.

   Slet
 5. Hvor er den fin. Har selv været forbi PaperMatrix og det kribler virkelig i fingrene... men tid og overskud mangler

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja har også taget tilløb et par gange, men nu hvor jeg har skåret et par stykker ud, så ligger de lige klar til næste etape. De løber jo ingen vegne:-)

   Håber du får overskud til det inden jul og får flettet lidt.

   Slet
 6. Uha, ja nem ser den ikke ud! Men flot bliver den da :) Hvordan går det egentlig med hækleriet hos dig? Er der fremgang?
  I øvrigt vil jeg høre, om du mon har nogle ideer til bryllupsinvitationer? Sådan nogle skal jeg nemlig snart bruge - og det ville vel nok være sejt at sende hjemmekreerede invitationer ud ;) Håber du har lyst til at kigge forbi min blog med et par ideer/fif!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christel,
   Hækleriet er gået lidt i stå mest fordi jeg er løbet tør for garn og ikke har haft tid til at købe noget mere. Total dårlig undskyldning. Hvordan går det med dit projekt?
   Jeg sender lige en mail til dig angående bryllupsinvitationerne. Det kan godt være at jeg har et par ideer, men jeg skal lige have lidt input at lege med:-)

   Slet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...