tirsdag den 15. oktober 2013

Projekt salgsklar lejlighed 5 - køkken

Kender du ejendomsmæglerens bedste råd i forhold til klargøring af køkkenet til fremvisning? Måske ikke - men når du har læst dette indlæg, så gør du!

Vores køkken er 2½-3 år gammelt, og vi har selv planlagt det, så selvfølgelig synes vi, at det er helt perfekt. Hvordan får man så formidlet det til potentielle købere? Som jeg også tidligere har argumenteret for, så er det en hårfin balance mellem overvældende og rodet bolig og "Ikeas udstillingsboliger" med sin upersonlige indretning.I køkkenet gælder det som altid om, at vise sin bedste side frem sammen med boligens potentiale. Ejendomsmægleren fortalte os eksempelvis, at vi skulle sørge for at gemme karklud og opvaskebørste væk. Hvad signalerer det?


Karkluden signalerer uorden - lidt ligesom folks sure underbukser på hjørnet af soveværelset. Forleden faldt jeg over en artikel - lidt i samme genre. Magasinet Penge har samlet en række råd særligt til husdyrsejere. Her er et af rådene i køkkensektionen, at man skal huske at pakke madskål og tørre snask på gulvet væk og lufte ud.

Og nu vi er ved lugte, der kan hænge i køkkenet - så er der nok heller ingen boligkøbere, der sætter pris på at kunne gætte, hvad gårsdagens menu stod på. (Det gælder også for de øvrige rum - hvem gider at komme ind i et soveværelse, der lugter af nattefims).

I praksis synes jeg ikke, at køkkenet bød på så mange store opgaver. Jeg fjernede halvdelen af kogebøgerne på den åbne hylde og tømte stort set opslagstavlen - og magneterne på køleskabet. I særdeleshed da fotografen var på besøg.

PS. Vi har fået nøglen til vores nye hjem. Ihh - det bliver skønt at komme i sving og skabe vores nye hjem, men på en og samme tid også lidt sørgmodigt at give slip på vores nuværende hjem, hvor vi har været igennem alle detaljer. 

2 kommentarer:

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...