mandag den 31. oktober 2011

Er det for tidligt at købe kalenderlys...

Jeg er helt sikker på, at min kæreste vil sig ja. I øvrigt vil han slet ikke kunne forstå, hvad vi skal bruge et kalenderlys til - vi plejer at have svært ved at følge med.


Meeen hylden nede i Netto bugner lige nu - og om ikke så længe er de flottest solgt. Og får vi så overhovedet et kalenderlys? Uh der er mange overvejelser - også selvom vores lejlighed lige nu er byggerod og jeg ikke får så meget kreativt fra hånden.

5 kommentarer:

 1. Det er det IKKE. Jeg køber altid mine i Netto eller Fakta fordi de har ren stearin til gode penge. Jeg har købt mine d.d og hylderne bugnede ikke som dit billede :)

  SvarSlet
 2. Men de får jo flere... en måned før tid er mindst 3 uger for tidligt!

  SvarSlet
 3. Nej da det er da ikke for tidligt

  SvarSlet
 4. Et kalenderlys skal man da næsten ha, men er det ikke lidt tidligt at købe det nu...
  Jeg skal også have en skrabekalender.Det er blevet en tradition. Ikke fordi jeg regner med at vinde, men alligevel.. spændingen ikke...

  SvarSlet
 5. Godt, at I kan bakke mig op;-)

  Jeg synes faktisk også Nettos udvalg var meget stort - tror de havde 10-12 forskellige lys at vælge mellem. Og hvis man selv vil vælge og ikke bare tage, hvad der er tilbage, så må man jo ud i god tid:-)

  Skrabekalenderen så jeg også i SuperBest for et par dage siden men købte den nu ikke. (Gad ikke stå i kø til kiosken, hihi) Men du har fuldstændig ret - det er så hyggeligt at skrabe en flet hver morgen:-)

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...