onsdag den 17. april 2013

Den officielle to-do-liste


Kender du følelsen af, at sætte sig foran computeren klar til en lille opdagelsesrejse ud i den virtuelle verden af kreative billeder og inspiration på nettet? Den nysgerrige, udforskende kildren i maven, hvor jeg endnu ikke ved, hvad der venter forude - på næste side og bag det næste link. Jeg elsker den glæde, der er ved at se de mange skønne billeder og ideer, som giver mig fornyet inspiration til at kreere mine egne versioner.

Mange gange starter jeg på Pinterrest og lader mig føre med strømmen. Det leder mig som oftest til skønne blogger rundt i verden. I dag endte jeg derfor på denne blog med en god idé til en flot to-do liste med post-its. Lige noget for mig...


Nu har jeg aflivet min lille liste over dagens gøremål på bagsiden af kuverter eller en kvittering. Den hænger nu til offentligt skue i gangen! Jeg faldt over en skøn liste på Pinterest lavet af Cornflower Blue Studio og en alternativ fortolkning af SuperMessySuperMommy. Og det fine ved den er, at jeg løbende kan skifte opgaverne ud, da de er skrevet på post-its. Nu får vi se, hvordan det går med den, men jeg kan godt lidt idéen.


Selve plakaten ligner overhovedet ikke originalen, som du kan se via linket ovenfor. Jeg er nemlig slet ikke så ferm til doodling, som de to. Jeg har derfor klippe-klistret i stedet. Jeg har brugt næsten et helt ark Rie Elise Larsen papir som baggrund, og klippet cirkler af fire forskellige papirer. Jeg synes selv, at resultatet er skønt.

Og nu er jeg klar til at angribe ugens opgaver!

Den sidder lige inden for døren - så jeg hele tiden kan holde fokus på opgaverne. Når en opgave er færdig, kan jeg fjerne sedlen.

Blå post-its for at bryde med det røde look.

Der er plads til 6 opgaver. Og jeg har udsmykket hver ramme med sit eget mønster og jeg har tegnet en stiplet linje rundt, hvor post-it-sedlen skal sidde.


Jeg har ladet mig inspirere lidt af mine invitationer fra sidste uge. Cirkler og en hvid "strimmel" på tværs.

5 kommentarer:

 1. Hvor er den fin..... Jeg har et White- board i baggangen ( lige der, hvor alle passerer) til ToDo-liste, også til resten af familien.... Det virker fint, men er vist mere praktisk end kønt.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har desværre ingen baggang - ellers kunne jeg nok også ty til den løsning. Heldigvis synes kæresten også, at den er fin, så jeg tror den får lov at hænge et godt stykke tid. Så skal jeg bare huske at bruge den!

   Slet
 2. Det var da en god ide - jeg bruger en app på min telefon eller ipad - så kan man også krydse af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder også som en god idé. Jeg er bare ikke altid så gode venner med min telefon. Jeg har også måttet erkende, at jeg er bedre til en papirkalender end telefonen... Tror bare man skal finde et system, der virker for en selv. Lige nu finder jeg det meget motiverende med en fin plakat på skabslågen:-)

   Slet
 3. Den er virkelig fed og en god måde at huske på hvad man vil have lavet

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...