torsdag den 24. april 2014

Bare-fordi-gave

Ugens gaveindpakning #17, som jeg viste frem tidligere på ugen, var en "bare-fordi-gave" til en af mine veninder. Hun havde spottet et håndskåret stempel på Tusindfryds blog, som vi måske lige kunne trylle frem af et viskelæder... Som det ofte går, når vi er sammen, så nåede vi aldrig til at skære stempler. Snakken gik og vi nåede til gengæld alt muligt andet - så som at prøvespise en lækker lagkage, brodere lidt videre på et stort projekt og for mit vedkommende modificere et broderimønster, som jeg lige skal have taget nogle billeder af. Så skal det nok komme på bloggen.


Her er mit kit til dagens stempel + stempel-test.

Stempeltesten er forvandlet til indpakning (og beskyttelse) af stemplet, så det når sikkert frem til veninden.


Her kan du se frimærke-stemplet til mobilporto... Det er da smart... Jeg har valgt at skære omridset af B'et frem. Stemplet kan også bruges til A-post - så må man bare sørge for at duppe med stempelpuden på stemplet uden at ramme B'et.


Og som I kunne se, så er jeg gået i pink mode i dag ;-)

 

8 kommentarer:

 1. Ej hvor smart Anne-Mette! Det vil jeg også prøve at lave. Så bliver konvolutterne lige lidt flottere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig. Jeg er helt sikker på, at det vil blive brugt flittigt :-) Og skal man ikke sende b-post, så lader man bare være med at duppe stempel-farve på b'et.

   Slet
 2. Det ser rigtig godt ud med det stempel. Jeg har på det sidste græmmet mig over alle de ucharmerende pakker, jeg har sendt på det sidste, til trods for umage med indpakning. Stemplet ville helt klart gøre stor forskel. Måske jeg kunne få taget mig sammen til at lave ét. Eller kan man måske købe det et sted?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville også være glad for sådan en pakke. Jeg holder selv stædigt fast i "rigtige" frimærker. Nu må vi se, hvornår jeg overgiver mig... Synes ikke jeg har set dem til salg nogensteder, men med det rette værktøj er det ikke svært at lave.

   Slet
 3. Hooold nu op det er en god ide!! Det må straks på to do listen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Med dine stempel-skære-evner, så er det vel hurtigt klaret ;-) Da jeg blev introduceret til stempler, var du jo allerede i superligaen.

   Slet
 4. ÅÅÅÅÅÅÅRH, hvor ER det bare genialt, Anne-Mette! Jeg er altid ved at brække mig over at skrive kedelige tal og bogstaver på blank baggrund ... så du har lige reddet mit liv (eller noget i den retning)!!
  Tusind tak for læssevis af inspiration til smukke pakker!!

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...