onsdag den 6. juni 2012

Kreahygge med veninderne

I forlængelse af bryllupsforberedelserne sidste år, har vi fortsat vores hyggelige dage med andre kreasysler. Til jul bagte vi småkager, og lige nu er den ene gravid, så nu går der babyforberedelser i den.

Rangler i to størrelser - de er simpelthen så fine. Håber den lille bebs bliver glad for dem.
Suttesnore in-the-making. Det er ikke mig, der har været i gang. Husene er hendes eget design! Så cool!
De er begge dygtige til at sy, brodere, hækle og strikke, så det var en oplagt mulighed for mig til at få lidt input til mit hækleprojekt. Og det var vist godt, at jeg lige fik stukket en finger i jorden på et forholdsvist tidligt tidspunkt for jeg var vist på vej til at lave et meget stift tæppe!

Så nu er jeg udstyret med en større hæklenål og et forslag til, hvordan jeg skal sikre mig, at det ikke bølger så meget i den yderste kant som på de første lapper. Jeg skal prøve at fjerne et par masker fra opskriften. Jeg kan se, at jeg endnu har lang vej igen før jeg kommer til at hækle ligeså fast som de to, men sådan er det med enhver begyndelse. Nu er det bare at komme ud over stepperne - eller hmm - det går ikke så hurtigt, så måske lunte ud over stepperne.

Jeg glæder mig over, at der er lidt tid til vinter, så jeg kan nå langt inden da. Der skal 52 lapper til tæppet, og så kommer hele monteringsarbejdet. Det bliver spændende, hvornår jeg bliver færdig. Lige nu gør det ikke noget - nu er processen også bare fin og jeg lærer en hel masse. Resultatet er knap så vigtigt. Eller det vil sige, at jeg vil hellere have et flot resultat end bare at blive hurtigt færdig.

Lige nu er der ikke så mange lapper at tage billeder af, for de tre jeg havde lavet skulle jeg pille op igen, så I må vente med et statusbillede af det.

6 kommentarer:

 1. Det lyder da super hyggeligt..... Hvad skal det fine broderi med biler og ænder på bruges til???? Jeg er så nysgerrig....

  SvarSlet
  Svar
  1. De fine broderier skal blive til suttesnore - dvs. sutten i den ene ende og en clips i den anden ende, så sutten "hænger på" barnet:-)

   Men der er jo mange andre muligheder for at bruge mønsteret på både biler og ænder til alt muligt andet...

   Slet
 2. Hvem er den gravide? Er det dig, Anne-Mette? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Naarh det er det nu ikke. Jeg er lige ved at vende mig til den slanke version af mig selv, så det får lov at vente lidt endnu:-) Det er den samme veninde, som holdt bryllup sidste sommer, hvor vi lavede bordpynt i lange baner.

   Slet
 3. Hihi, jeg skulle også til at spørge, hvad de fine broderistrimler mon skal bruges til - men det behøver jeg så slet ikke ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ja - så havde jeg bare allerede svaret:-)

   Slet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...