søndag den 10. juni 2012

Inspiration fra scrapbooking

I denne uge har jeg haft rigtig travlt, så jeg har slet ikke fået fortalt om min seneste opdagelsesrejse ud i scrapbooking. Torsdag aften besøgte jeg Love2scrap i Roskilde til et introduktionskursus i mange spændende teknikker, som scrapbooking byder på. Jeg tror ikke i udgangspunktet, at jeg kommer til at lave klassisk scrapbooking med layouts og billedmapper, men jeg sugede alle de spændende teknikker til mig.


En side til et album kaldes et layout - og målet for kurset var at lave et enkelt layout, hvor mange teknikker kommer i spil. Her er mit layout - jeg havde glemt et billede, så det må komme på efterfølgende, men teksten er klar.

Jeg kan ikke huske navnet på alle teknikkerne, men her fik jeg syn for sagen i forhold til, hvordan man skærer bogstaver ud på en fancy maskine (der også kan præge papir), introduktion til en gel, der gør bogstaverne blanke, glittergel til sommerfuglene, punchere i mange afskygninger og ikke mindst misting, som er den teknik, hvor man enten stænker og sprøjter farve på papiret.

Rikke og hendes fantastisk søde hjælpere skabte fra start en dejlig stemning på kurset, og mødte alle kursister på netop deres niveau. Kurset blev holdt midt i butikken, hvor deres kæmpe bord i midten gav mulighed for at gå lidt frem og tilbage mellem varer og afprøve teknikker i praksis. Jeg benyttede chancen for at spørge ind til en teknik, som vi ikke brugte i kurset, men som jeg har luret på men ikke helt har turdet at kaste mig ud i - embossing.

Og jeg blev bestemt ikke skuffet - Birthe fra Love2scraps designteam viste teknikken fra og hjalp mig efterfølgende med at vælge produkter. Tak Birthe - jeg er meget tryg ved at give mig i kast med det nu og jeg glæder mig allerede til at komme i gang med stemplerne. Håber snart at kunne vise noget frem her på bloggen.

Nu har jeg gearet op og er klar til at kreere flotte kort. Og jeg skal bestemt besøge Love2scrap igen og jeg har også linket til webshoppen på min ønskeseddel. Det næste jeg skal have derudefra er helt sikkert en god skæremaskine!

Og så er jeg super glad for, at så mange vil deltage i min giveaway! Tak for alle jeres søde kommentarer:-)

1 kommentar:

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...