mandag den 28. februar 2011

Rygmærker


De rygmærker som ringbind er født med, pynter ikke ligefrem i reolen. Derfor har jeg lavet nye, med billeder og tekst.

Jeg arbejder i et grafisk program, hvor både breddenpå bogstaver og afstanden imellem kan redigeres. For at andre kan få glæde af skabelonen, har jeg lavet en version i Word, hvor teksten kan ændres.

Så er det bare at taste, printe og klippe, og så er der lidt ekstra pynt på kontoret.

onsdag den 23. februar 2011

Gavehumør

Jeg har kigget på bloggens tal, for jeg prøver at finde noget at fejre. Skal vi fejre, at vi har lavet 75 indlæg - at vi har 32 faste læsere - eller at der er 85 kommentarer... Hmm. Jeg har nemlig fået nyt job, og det skal fejres! Bloggen har vel i grunden også en slags fødselsdag - ½ årsfødselsdag og det kan man da også fejre...


Og det skal gøres med på blogmaner med en give away (vores første). Den udtrækkes, når vi runder 60 faste læsere på bloggen.Så meld dig som fast læser, og læg en kommentar til dette indlæg, så vi kan finde dig, og du er med i lodtrækningen.

1. præmie er:


En uro med skyer og luftballoner i en pige eller drengefarver efter vinderens ønske - se Janes her.

2. præmie


4 kort med broderi - her er to af dem (de to sidste følger snart og bliver kort med forårsstemning)
Se flere kort i juleversioner her.
Håber I vil være med til at fejre bloggen:-)

Opdateret med billeder af præmier.

mandag den 21. februar 2011

Billede eksperiment

Jeg har længe kigget på et billede fra IKEA, som jeg synes er så fint og enkelt, at man næsten selv må kunne lave noget lignende. Det inspirerede mig i hvert tilfælde til at gå på jagt i egne gemmer af billeder. Et billede af min mor fra 1980 i ægte 70'er stil har jeg altid synes godt om, og det blev genstand for mit eksperiment.


onsdag den 16. februar 2011

Krydser fingre...

... for at jeg bliver den heldige vinder af denne skønne give-away hos Marolle.


Præmien er 10 stykker af Rie Elise Larsens fine papir og et uroophæng - lige en præmie efter mit krea-hoved. Sikke mange spændende projekter, man kan få ud af det. Kig ind forbi Marolle og vær med, hvis du ligesom jeg er inspireret til mange klippe-klister-projekter med det fine papir:-)

tirsdag den 15. februar 2011

Eksperimentet

Den lilla pakke til Jane er nu nået frem, og nu kan jeg godt vise indholdet: En uro med skyer og balloner! Jeg har virkelig været i tænkeboks i forhold til, hvad jeg kunne sende til Jane, som hun ikke allerede selv kunne lave og samtidig ville falde i god tråd med Janes eget univers. Jane har selv to drenge og har også tre livlige børn i dagpleje i hverdagen. Derfor måtte jeg lave noget, der supplerer det Janes univers, og det ser heldigvis ud til, at jeg har ramt plet:-)

Lånt fra Brilleting.blogspot.com - mit eget billede blev ikke godt
Inspirationen til uroen kommer fra dette indlæg fra Frk. Trillingsgaards "I ♥ tirsdage", hvor hun fremhævede denne uro fra Etsy. Super fin uro med et langt finere udtryk end min version.

Nogen vil måske mene, at det er en ren kopi, men det vil jeg holde på, at det ikke er. Jo motivet og princippet med at sy papir sammen er lånt, men til gengæld har jeg tilføjet mine egne nytænkte detaljer - blandt andet farvet tråd, perler og en anden form på ballonen. Men jeg må da alligevel indrømme, at den seneste tids debat om kopiering også har sat sig i mig, så jeg tænker mig om en ekstra gang.

søndag den 13. februar 2011

Happy Valentines Day!

Så er valentines day lige oppe over og den relativt nye tradition set med danske øjne, får stadig større betydning. Jeg er selv hoppet med på vognen for første gang i år, og har lavet et lille kort til min kæreste, med invitation til sushiaften på dagen og en tur i teatret på fredag. Selve dagen betyder ikke så meget for mig, da vi er gode til at forkæle hinanden i hverdagen. Derfor kan man jo stadig gøre lidt ekstra ud af den ene dag på året, som er dedikeret til kærligheden og hvor forelskede par giver hinanden kort, blomster, kys og kærlige gaver.



En ting der er oppe i tiden er origami - kunsten at folde papir. På Femthe's nylige tur til London, købte jeg en æske med 360 vejledninger til forskellige origami figurer, en til hver dag i et år. Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at smugkigge, og da papiret der fulgte med var lidt for tykt til et par af de mere komplicerede figurer, gik jeg på udkig på nettet for at finde noget tyndere papir. Panduro Hobby sælger æsker med origami papir i den rigtige størrelse, men det er desværre almindeligt 80 grams papir og derfor stadig alt for tykt. Jeg søgte online efter noget originalt origami papir, som gerne skulle være lidt tyndere og dermed nemmere at arbjede med. I den forbindelse faldt jeg over denne video der giver en god instruktion over, hvordan man folder en fin lille konvolut ud af et almindeligt stykke A4 papir. Det er ret enkelt og resultatet er den sødeste lille kuvert.

lørdag den 12. februar 2011

Afsendt!

I dag har jeg afleveret denne pakke på posthuset. Det har taget lidt længere tid end jeg regnede med (og varslede i sidste uge), da jeg har været syg.

Pakken er (omend forsinket) tak for hjælpen til en skøn blogger. Jeg håber hun kan lide indholdet, og som læser må du vente lidt med at få afsløret noget indtil modtageren selv har fået syn for sagen.

Jeg kan afsløre så meget, at jeg har afprøvet en idé, og jeg synes selv resultatet er blevet ganske vellykket. Den er lavet med modtageren i tankerne og det univers, som hun bevæger sig i, så jeg håber selvfølgelig, at jeg har ramt nogenlunde plet. Og så har jeg puttet en lille stjerne i pakken - det er vel næsten blevet min signatur. Det er i hvert tilfælde det mest læste indlæg på bloggen...

Nu er der kun tilbage at krydse fingre for, at Jane synes det:-)

fredag den 11. februar 2011

Ferieminder #2

Som varslet med ettallet på første indlæg, så har jeg lavet flere collager med ferieminder. Disse hænger hos min mor, der efter en tur i USA og Canada også ønskede sig et par collager.

onsdag den 9. februar 2011

Tape-a-licious makeover

Jeg viste mit nyindkøbte japanske tape frem her og her, og jeg er bestemt ikke færdig med at lege. På vores hotelværelse i  London lå der blandt andet sykit og sko-polish i fine æsker til fri afbenyttelse. Det er jo altid dejligt med et lile rejsesykit, men jeg så straks potentiale i æsken, og den var den egentlige årsag til, at jeg tog den med hjem. Nu har æsken fået en makeover og er slet ikke til at kende igen:

"Efter-billede"
Jeg har kastet mig ud i et miks af alle fire farver og synes det er blevet rigtig fint. Nu ligger den i skuffen og venter på den helt rette lejlighed til at komme i brug.

mandag den 7. februar 2011

Happy Valentine

Nu er der præcis en uge til Valentinsdag, og måske er der nogen ude i blogland, der gerne vil forkæle en ganske særlig person med en kærlighedserklæring American style. Så se med her...

"Be mine"
  
"To my queen of hearts"

lørdag den 5. februar 2011

Japansk masking tape in action

Forleden viste jeg en af mine indkøb fra London: japansk masking tape fra Paperchase. Det minder en lille smule om malertape, når man har det i hånden - det klistrer selvfølgelig bedre og så kan man få det i alle mulige fine farver og mønstre. Jeg er solgt.

Her er første prøve med det nye legetøj.

Gaveindpakning - lidt anderledes end jeg plejer
Synligt tape i sjove farver - I like! Et par nærbilleder...

torsdag den 3. februar 2011

Forsinket tak til...

Nogle huske måske min deltagelse en gaveindpakningskonkurrence før jul. Jeg udloddede i den forbindelse en lille giveaway til de søde medbloggere, der ville hjælpe mig til at vinde. Med Brilletings gavmilde hjælp lykkedes det at score stemmer nok på Facebook til at vinde tredjepræmien! Gaven var til min lillesøster - og hun var vældig stolt, da hun juleaften fik lov at pakke den fine gave op:-)

Nå men tilbage til Brilleting og den belønning, jeg lovede dengang. Der gik desværre sne i maskineriet og jeg nåede ikke på posthuset før jul med den pakke, jeg oprindeligt havde planlagt - et hold flettede julestjerner. Efter jul er de jo ikke så spændende at få... Så nu måtte der nye boller på suppen og de han så været lidt længe undervejs.

Nu er jeg ved at lægge sidste hånd på Janes gave, som jeg håber falder i god jord. Jeg vil vente med at vise det endelige resultat til Jane har fået den, men jeg kan afsløre, at jeg har brugt et par nyindkøb fra London til den.


Nej, hvor jeg elsker nyt udstyr til krea-boksen!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...