tirsdag den 24. december 2013

Årets julegaver

Igen i år er farvetemaet for julegaverne lilla og guld. Jeg har valgt at blande lidt med hvid i år, så der er lidt variation. Travlhed (med alt andet end jul - dvs. arbejde og flytning) har resulteret i, at jeg ikke har haft tiden til at designe nye til- og framærker, men så er det jo godt, at jeg har en hel æske med mærker fra de forgående år liggende. Måske finder jeg i morgen tid til alligevel at finde på et nyt til- og framærke til 2013...

Genbrug er en god ting :-)


Blandede godter.


En lille hård pakke til en herre i selskabet. Mørkelilla papir fra gemmerne (fra Ikea sidste år), bånd fra Hay i den skønneste lyselilla farve. Til- og fra mærket er fra sidste års kollektion og dermed genbrug. Vedhænget er fra Inspiration, og da jeg alligevel har pakket alle gaverne om, har jeg også taget mig friheden til at bruge vedhænget på en anden gave end oprindeligt tiltænkt.

Endnu en lille pakke. Papiret er fra Panduro Hobby - jeg købte det på udsalg i januar, og jeg har glædet mig hele året til at pakke gaver ind i det. Det er super flot. Hvid baggrund med guldskrift. Båndet er lilla silkebånd fra Søstrene Greene. Til- og Framærket er sidste år og egentligt en reproduktion af 2011. Hvis du selv har mod på et simpelt kort, der ligner en million, så kan du finde en vejledning her.

Endnu en lilla pakke. Det lilla papir er igen fra Panduro Hobby - jeg elsker virkelig deres papirkvalitet, så der køber jeg gerne de store ruller gavepapir. Guldpapiret er fra gemmerne, har glemt hvor det kommer fra. Bånd igen fra Søstrene Greene. Gavemærket er her af den enkle slags - et manillamærke med et par guldstjerner på. Vedhænget er lånt fra en Inspiration-gave og har fået matchede lilla bånd i stedet for det røde, som den er født med.

Yndlingspapiret fra sidste år - guld med brune prikker. Her er gaven pakket ind med et lille ombuk på papiret, så bagsiden titter frem. En enkel og effektfuld detalje og når båndet placeres midt på fremhæves det ekstra meget. Guldstjernen er igen genbrug.

Og så vil jeg lige vise denne, som bryder det lilla/guld tema med et frækt strejf af neonpink. Jeg kan jo ikke lade være... Jeg har desuden leget lidt med retningen på papiret, så gaven er pakket ind på skrå. Nu har jeg nogle gange handlet origamipapir i den lille forretning Taeko på Gothersgade. Her står fru Taeko og pakker gaver ind så elegant, at jeg lige måtte kigge en ekstra gang på denne video, før jeg turde kaste mig ud i at gøre hende kunsten efter. Men her er mit første bud. Dog uden tofarvet papir. Det må blive næste gang.

Papir: Panduro Hobby
Klistermærker: Søstrene Greene
Bånd: købt på Alt om Håndarbejdes messe i Rødovre i februar
Til- og framærke: 2012-kollektion

Nu er der lige et par sidste gaver, der skal pakkes ind - måske viser jeg dem frem senere.

En ting, jeg i hvert tilfælde viser frem er de to sidste pakker i julepyntsudvekslingen. Den sidste ankom i dag, lillejuleaften, så lige i rette tid inden jul.

Glædelig jul!

4 kommentarer:

 1. Årh nogle fine indpakninger du har lavet! Tak for inspirationen.

  SvarSlet
 2. Sikke nogle smukke gaver - enkelt, men SÅ fint og der anes vist et lilla tema ;-)
  Håber du har haft en dejlig jul, bedste tanker herfra*

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg går gerne ind for enkelt, når det gælder julegaverne. Der er gerne mange gaver, der skal pakkes ind, så for ikke at gå død i det halvvejs :-) Og ja du har fuldstændig ret - vi har to år i træk haft guld og lilla pynt på juletræet, og så synes jeg, at det er sjovt, at gaveindpakningen matcher. Næste år skal der noget nyt til! Måske turkis ;-)

   Slet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...