onsdag den 14. august 2013

Projekt salgsklar lejlighed 2 - indgangen

Indgangen til lejligheden er det første indtryk potentielle købere får af lejligheden, og det er vel ligesom førstehåndsindtryk af mennesker vigtigt. Måske er det også her de første 10 sekunder, der er afgørende?!

I virkeligheden er opgangen det første man ser, og her kan man som lejlighedsejer ikke gøre noget ekstra for at trylle sin opgang mere lækker. Hvis du har fulgt med på bloggen længe, vil du måske kunne huske, at vi fik renoveret opgangen i januar, så vores opgang er faktisk toptunet. Følger du linket, kan du se, hvordan det så ud før.


Opgang - tjek.

Hoveddøren er igen for de fleste en del af fællesarealet - det er også tilfældet her hos os. Vi fik skiftet hoveddørene for et par år siden til branddøre med bedre isolering og lyddæmpning, så min klargøring består hovedsageligt i at vaske døren af, så den står fin og hvid. Dørmåtten har fået en omgang.

Entreen er det første rum i lejligheden, og er samtidig fordelingsrum til lejlighedens øvrige rum: køkken, bad, soveværelse og stue. Plus et kosteskab - eller hjørneskabet, som det hedder i daglig tale herhjemme. Det efterlader meget få ledige vægge. 

Indretningen af rummet er derfor meget begrænset. Der er en hattehylde og knager samt et par billeder på væggen.


Jeg vil dog vise en enkelt ting frem, som jeg sjældent har set andre steder. Og heller ikke i de lejligheder vi har kigget på (de få, vi har set indtil videre). Det er en kasse til at dække elmåleren og HPFI-relæet. Du kan se den i forgrunden på billedet.


Det er min far, der skal have æren for den - han har nemlig bygget den til mig af masonitplader og trælister. Jeg har selv malet den i tidernes morgen. Ophængningen af den er smart, fordi man jo nogle gange skal aflæse el eller relæet slår fra, og derfor har brug for at fjerne kassen. Den kan let løftes af og på, da den bare hviler på to skråtskårne klodser, som er skruet op på væggen. Du behøver derfor ingen værktøj for at få den væk. Smart.Og som du måske kan se, så har jeg skåret antallet af jakker og sko ned til et minimum. Faktisk står der vist slet ikke nogle på billedet. Det giver rene linjer, så det er et blankt lærred for potentielle købere kan forestille sig deres egne ting i lejligheden. Det er nok lidt en balancegang, for man skal også samtidig appellere til deres fantasi, så de automatisk ser sig selv bo i lejligheden.

Oprydning - tjek.

Læs første indlæg om projekt salgsklar lejlighed her.

2 kommentarer:

 1. Det var da smart. Jeg vil tage idéen med mig til den næste lejlighed vi flytter i.
  Krydser fingre for at der ikke går alt for lang tid inden jeres lejlighed bliver solgt.

  SvarSlet
 2. Hej Anne-Mette,
  det var da en fed løsning :) Den tror jeg lige, jeg må arbejde lidt videre på :) Tusind tak for linket, jeg skal nok ligge det op, når jeg får lavet en :)
  Venlige hilsner
  Heidi Clara

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...